Fijne lessen bij Ronald, super enthousiast en duidelijke uitleg.
een goede rijschool goede uitleg en ze geven met plezier les
Zeer tevreden ben ik over mijn rijlessen bij vanBuuren. Naast dat ik veel geleerd heb bij Nina, weet zij van elke les iets gezelligs te maken. Betrouwbaarheid enthousiasme en betrokkenheid is wat ik heb ervaren. Zeker aan te bevelen!!
Nadat ik bij twee rijinstructeurs en diverse examens bijna de moed opgaf, kwam van Buuren met Nina. Nina heeft mij in 1 les doorgrond en een aanpak uitgezet. Met veel passie en kunde, maar vooral met menselijkheid heeft Nina en haar aanpak mij mijn rijbewijs gebracht. Wat vooral heel belangrijk was dat Nina mij geleerd heeft dat autorijden leuk is! Van Buuren maar vooral Nina bedankt!
Nina geeft duidelijk aan als je iets fout doet. Het is altijd gezellig, en leeft met je mee als je zakt. Ze geeft goede doorzettings vermogen.
Ik heb altijd met plezier gereden, goede rijschool! Gonnie wil je niet kwijt bij van buuren!!
De rijlessen waren heel leerzaam en leuk. Ik heb veel geleerd. De service was heel goed en duidelijk.
Een leuke en positieve rijschool
Tussen mijn lessen werden mijn zwakke punten goed herhaald. Tijdens de lessen was het duidelijk wat we gingen oefenen. Ook kreeg je complimenten als je het goed deed, dit gaf ook zelfvertrouwen achter het stuur.
Zeer zorgvuldig op weg geholpen door instructeur. Passend advies wat betreft het aantal lessen. Prettige lessen, kon goed voorbereid examen doen. Een succeservaring bij van Buuren!
Ronald is heel scherp in het observeren en geeft to the point opmerkingen (en ook niet meer dan nodig). Ronald kan goed uitleggen wat je anders moet doen als iets niet lukt.
Erg tevreden over Jack. Duidelijke en leerzame lessem gehad, bedankt.
Veel kennis en inzicht gekregen door te lessen bij van buuren, deze kennis neem ik mee de toekomst in.
Super gezellige lessen bij nina gehad! Legt alles rustig en duidelijk uit. Ze stelt je heel erg gerust en ik voelde mij altijd veilig! Het is echt een aanradertje vooral als je onzeker bent.
John wist goed te herkennen wat er minder goed ging en mij daarbij te helpen om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen! Fijne lessen gehad met een gezellige en geduldige instructeur. Ook heb ik goed contact gehad met Richard bij het plannen van de lessen en examens waarin hij altijd goed meedacht met de planning.
het ging allemaal fijn en rustig.
Leuke instructrise, kan leuk praten maar ook heel serieus. Ze maken de tijd voor je vrij en plannen voldoende in, geven veel zelf vertrouwen.
Ik heb de lessen als prettig en vooral nuttig ervaren. Er is een duidelijk plan voor iedere les en daardoor merk je al snel dat me door de duidelijkheid sneller zelfverzekerder rijdt.
Ik heb de lessen er prettig en rustig gevonden
Was altijd optijd
Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur is ook een topper
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.