Goede en leerzame instructies!
V
Goede begeleiding van John gehad waardoor ik nu mijn rijbewijs heb.
Altijd vriendelijke instrictrice, en kan ergens opgehaal en/of afgezet worden.
Erg zorgvuldig en betrouwbaar.
Altijd gezellige lessen gehad!
Prettigen lessen gehad van John.
Hele goede uitleg.
Veel geleerd en fijne lessen gehad.
Goede persoonlijke instructies. Vrije manier van lesopbouw wat het leuk maakt.
Aardige instructeur
Een prima pakket aan diensten en lessen die goed paste bij mijn wensen.
De instructeur is de rustigheid zelve, geeft goed uitleg wat en waarom je handelingen anders moet doen
Goede inschatting aantal lessen, duidelijke uitleg (kracht van de herhaling). Ik rijd nu met meer vertrouwen in mijn camper.
Het was een fijne rijlessen heb veel geleerd in korte tijd
Heel goed begeleid, aardige en lieve mensen die je overal graag bij helpen.
Toen ik hoorde dat Nina Stulen instructrice was bij van Buuren trok dat me over de streep om rijlessen te gaan nemen. Ik ben haar heel dankbaar voor de fijne lessen van haar die ee voor hebben gezorgd dat ik op mijn 49e mijn rijbewijs heb gehaald! Top!
Fijne rijschool zeer vriendelijke mensen rij school om aan te raden
Via soma college rijbewijs gehaald was een leuke en leerzame tijd en leuke lessen. Laatste paar lessen veel inzicht gekregen
Daniel is een geduldige instructeur die zijn tijd neemt voor zijn studenten. Daarnaast geeft hij een realistisch beeld over je vaardigheden in de auto.
Je leert elke les nieuwe dingen die je kan gebruiken met je rijexamen
Goede opleiding en zo ook in één keer geslaagd!
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.