Inplannen ging goed qua overleg, en toos is een toppertje!
Ik had een goede instructeur waar ik heel blij mee ben.
Fijne lessen gehad en goede coaching van memik.
John is een fijne rij instructeur, hij bleef altijd rustig en vriendelijk en legt duidelijk uit.
Enorm leuke en leerzame lessen gehad. Waarna ik in een keer ben geslaagd! Zeker een aanrader voor iedereen die een leuke en niet te dure rijschool zoekt.
Dankzij de uitstekende begeleiding van Van Buuren en mijn instructeur Robert heb ik zowel mijn theorie- als praktijkexamen in één keer gehaald! Ontzettend tevreden met deze rijschool en mijn instructeur.
Uitstekend.
Fijne en duidelijke begeleiding.
Erg fijne ervaring geweest. Rustige en geduldige instructrice die precies de punten aankaart waar je op moet letten
Altijd vrolijke medewerkers en eerlijke goeie lessen
John is een rustige en vriendelijke instructeur en heeft mij erg goed begeleid.
Gedurende opleiding hele fijne ervaringen. Super vriendelijk en erg meedenkend! Heel erg bedankt Nina!!
Heb eerder al m'n scooterrijbewijs bij vn buuren gehaald en sinds dien wil ik nergens anders meer! Alles is goed geregeld en lieve en leuke mensen die weten wat ze doen
Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald! Ik heb twee lessen gehad van Alberta en daarna rijles gekregen van Robert. Kijkt heel erg naar wat je zelf wil en denkt super fijn mee.
Max Verstappen word wereldkampioen. Speciaal voor Arthur
Via vrachtbaan met van Buuren Opleidingen in contact gekomen. Vanaf het 1e moment een super goed gevoel op allerlei gebied. Ontspannen en open sfeer en vriendelijkheid en een zeer kundige instructeur!!
Na 30 lessen ben ik zeer tevreden over vrijwel alle aspecten aan Van Buiten Opleidingen. Instructeur was duidelijk, goede instructies en hij speelde in op mijn persoonlijke karakter. Al met al super en ik heb mijn rijbewijs op de eerste poging weten te bemachtigen.
Aardige instructeur en duidelijke uitleg. Erg vriendelijk geholpen altijd
Lessen inplannen makkelijker maken
Rustige en duidelijke uitleg
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.