Duidelijk lessen en communicatie binnen de rijschool
De lessen waren erg duidelijk met goede uitleg en er werd goed de tijd genomen om onderdelen te behandelen waar dat nodig was.
Erg fijne uitleg, alles uitstekend
Altijd toplessen gehad, en elke keer weer zin in!
Zeer professionele instructeur en toch houdt ze de sfeer ontspannen . Iknzou haar zeker aanraden
Super tevreden met het behalen van het Rijbewijs!!
Goede uitleg en begeleiding
Leuke en leerzame lessen gehad
Het is alweer een aantal jaren geleden en eigenlijk heb ik nooit een review geschreven. Van Buuren is een geweldige rijschool en ik heb alleen maar goede ervaringen. Bedankt Van Buuren!
Ik heb op een fijne manier mijn motorrijbewijs gehaald bij Van Buuren Opleidingen. Ben dan ook zeer tevreden over de kwaliteit bij deze rijschool!
Super vlot mijn rijbewijs kunnen halen dankzij het meedenken van het kantoor personeel. In de theorie erg goede begeleiding gekregen en de praktijk lessen worden in grote blokken gereden dus blijft alles goed hangen. De goede naam maken ze daar zeker waar! Bedankt van Buuren
Mijn positieve ervaring is het begin tot het eind. Het contact begon al erg fijn bij de eerste lessen voelde ik mij al gelijk op mijn gemak. Hierdoor maakte ik naar mijn idee snel progressie. Het was jammer dat het niet in 1 of 2 keer lukte maat werd goed opgevangen. Het was ook fijn om te zien dat Julia oprecht blij was toen ik geslaagd was.
Fijne instructeur, goede lessen
Karin is een hele gezellige instructrice en heeft me heel veel kunnen leren
Veel geleerd in een korte tijd. Het ging altijd heel soepel en was altijd veel begrip. Kortom top!
Net een week mijn motorrijbewijs en al 800 km gereden met een glimlach van oor tot oor! Dankzij het grote geduld ;-) en doelgerichte aanwijzingen en tips van Ronald. Dank je wel!
altijd vriendelijk ontvangen en ze leven echt met mee naar het examen toe tot aan smsjes met suc6 met je examen
Een top instructeur!!!
Duidelijk en goede tips gehad. Hele fijne les auto ook!
Het hele traject was een positieve ervaring. Lukt er iets niet op de gewenste manier dan komt Ronald wel met een andere manier zodat het uiteindelijk toch lukt!
Super fijne lessen gehad van Alberta en dankzij deze lessen in 1x geslaagd! TOP! Van Buuren zal ik iedereen aanraden.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.