Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reacties benadrukken de kwaliteit van de instructeurs en een positieve leeromgeving. De uitleg is duidelijk en de lessen verlopen rustig en gestructureerd. Studenten slagen vaak in één keer, wat wijst op een effectieve aanpak. Enkele reviews melden aandacht voor communicatie en incidentele klachten over begeleiding.
Ik ben heel getraind, en heb het daarnaast erg naar mijn zij gehad. Ik ben door van buuren in 1 keer geslaagd!!
14 November 2023
Jane
Zeewolde
Ik vond het een leuk evaring met van buuren! Willem leerd alles goed uit naar je en daarom ben ik erg tevreden dat ik hem heb gehad.
10 November 2023
Tess
Dronten
Willem geeft op een hele duidelijke manier les. Hij zit er strak op en geeft duidelijk aan wat hij van je verwacht. Dit zorgt er voor dat je goed gefocust en goed voorbereid je examem in gaat. Ik zal willem aan iedereen aanbevelen.
7 November 2023
Stijn
Dronten
Gezellige rijles van Willem gehad. Willem legt alles rustig en goed uit. Tijdens het lessen hangt er een relaxe sfeer. Bedankt Willem!
6 November 2023
Axel
Swifterbant
Erg leerzame dag gehad bij Willem! De rust in mijn zelf kunnen vinden door het vertrouwen wat Willem mijn gaf.
1 November 2023
Robin
Terschuur
Zeer leerzame dag gehad, duidelijke uitleg. Willem neemt de tijd voor je en herhaald zovaak nodig is. Al met al een topdag, en met goed eidresultaat. Geslaagd op meerdere fronten dus.
31 October 2023
Marc Mietes
Amstelveen
Super ervaring gehad met mijn instructeur willem
Beveelt niet aan
30 October 2023
Sander
Putten
Zeer tevreden en ik werd goed voorbereid door willem. Hij heeft er een gezellige dag van gemaakt!
23 October 2023
Jesse
Leystad
Veel gelachen met willem, daar waar het moest ging de zweep erover ;) (had ik ook wel nodig) Altijd goede en duidelijke comunicatie.
10 October 2023
Marijn
Dronten
Na een super toffe adviesles met antonia, met Willem dagcurus gedaan, super goede instructeur die je goed op je gemak stelt en goede tips en truks geeft. Dankzij beide instructeurs in 1 keer geslaagd
6 October 2023
Michael
Almere
Een dagopleiding van Willem gehad voor BE rijbewijs. Het was een super gezellige dag en smiddags aansluitend examen. Voor het examen in 1 keer geslaagd dankzij de leuke en ontspannende lessen van Willem!
20 September 2023
Gerard
Nunspeet
Ik heb een fijne ervaring over gehouden aan deze rijschool, een gerelaxde instructeur die ook wel van een praatje hield. De planning had in het begin iets beter gekund, maar ik heb te gehoren gekregen dat dit door een personeels tekort kwam.
24 August 2023
Tim
Zwolle
Ik had de mazzel om met Willem een trainingsdag en kon ook al met een week afrijden. Uiteraard weer met Willem gereden
26 July 2023
Erik
Lelystad
Erg blij met m’n instructrice Ilse!!!!! De organisatie zelf heeft wel wat verbeterpunten qua communicatie.
20 July 2023
Judith
Zwolle
Ik heb duidelijke lessen gehad en er is goed gefocussed op mijn zwakke punten. Heb mijzelf goed kunnen verbeteren en ben in 1 keer geslaagd
18 July 2023
Remco Polhout
Voorthuizen
Professionele rijschool. Nemen de tijd voor je. Stellen je op je gemak. Ook voor je examen.
12 July 2023
Henri
Nijenkamp
Zowel mijn B Rijbewijs als BE gehaald bij Willem. Beide keren een geweldige ervaring. Ook allebei in 1x gehaald. Erg fijne methode van lesgeven met het nodige gegrap en geklets. Kortom Top!
28 June 2023
Wouter
Dronten
Alles word duidelijk uitgelegd leert er snel van ze hebben duidelijke situatie tekeningen in de auto’s liggen om iets uit te leggen.
27 June 2023
Cas
Berlicum
Goede rijschool met fijne instructeurs. Willem dankjewel voor de handvaten
22 June 2023
Maurice
Lelystad
Willem geeft op een leuke en leerzame manier rijles, ik heb deze uren heel erg veel geleerd. De cumminucatie was altijd helder, daardoor ben ik ook ook in een keer geslaagd.
13 June 2023
Roan
Dronten
Een hele fijne rijopleiding bij Van Buuren gehad. Dit heb ik te danken aan Edward. Top instructeur, legt alles duidelijk uit en kan goed de rust bewaren. Ik was erg zenuwachtig voor het examen maar dit was nergens voor nodig. Door de goede rijlessen was ik er klaar voor, ik ben dan ook in 1 keer geslaagd!
9 June 2023
Nora
Zwolle
Willem heeft in de adviesles aangegeven goed te gaan oefenen. Dit op zijn advies gedaan en dit heeft enorm geholpen. Willem zoekt de lastige plekken op wat je helpt bij het examen.
7 June 2023
Martijn
Harderwijk
Na B rijbewijs ook het BE rijbewijs met veel plezier gehaald bij Willem. Ik wil de instructeur dan ook hartelijk bedanken voor zijn duidelijke lessen en mooie verhalen.
31 May 2023
Thijs
Swifterbant
Super rijles! Gezellige instructeur
25 May 2023
Sem
Ermelo
Alles goed geregeld. Les was ontspannen en de instructeur is erg duidelijk. Ik ging dankzij Willem heel goed voorbereid het examen in.
24 May 2023
AJ Cornelissen
Harderwijk
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo