Zowel bij het theoretisch gedeelte als de praktijk goed en duidelijk begeleid en waar nodig, altijd tijd en ruimte voor vragen.
Goed geregeld, telkens weer, daar betaal je dan ook wel voor. Goede instructeur voor mijn trailer rijbewijs, in tegenstelling tot mijn in het verleden behaalde B en C rijbewijs.
Alles super
wordt goed naar je geluistert een top rij school. mijn zoon komt ook nog naar jullie toe. mvg. antien.
ben ondanks mijn lichte beperking supergoed begeleid. mijn instructeur gaf mijn het vertrouwen dat ik het kon ,en samen met mijn doorzettingsvermogen,hebben wij het samen voor elkaar gekregen.
Goed georginaseerd bedrijf!
Ik heb met plezier gereden zowel met scooter als met auto
Duidelijk en snelle antwoorden op je vragen via de Mail.
Alles goed geregeld en vriendelijk geholpen.
Enorm fijne en behulpzame instructeur. Leuk praatje onderweg en ook nog leerzaam. Goede auto en prima theorie cursus!
Ik vond het een leuke ervaring om bij u te lessen. Had hiervoor ook mijn brommer bij u gedaan. En vond willeke een fijne en superleuke vrouw om bij te lessen!!
Hele goede ervaring gehad met deze rijschool. Vriendelijk personeel en ik ben goed geholpen!
veel geleerd van Bart! hij is geduldig en vriendelijk. een instructeur om voor iedereen aan te raden en voor uw bedrijf om trots op te zijn!
Mijn instructeur heeft me goed begeleid en voorbereid op het examen. Daarbij werd er zo veel mogelijk voor mij geregeld.
Super! Heb erg genoten van de Van Buuren theorie cursussen en rijlessen. Je word erg goed geholpen. Ook bij vragen of onduidelijkheden. Het contact zoeken is ook erg goed geregeld. Als je belt word je altijd heel goed geholpen. En heb tot nu toe nooit hoeven wachten er werd gelijk opgenomen! :)
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.