Het is jammer dat er bij de theorielessen geen cdrom aanwezig us om extra te oefenen.
Goede lessen.
een goede invloed in een grote groep (met theorie) Praktijk lessen nemen ze alle tijd voor je.
Zeer goeie instructeur raad iedereen aan om bij Ronald te lessen.
goede rijschool met veel mogelijkheden!
Binnen 1 dag mijn E achter B gehaald.
Vriendelijke instructeur, goeie eerste lesauto
Ik heb veel van Danny geleerd!
Super qua service, klantvriendelijkheid- en schakelen. (mijn ervaring met Esther vd Ridder). Kennis, kunde- en manier van lesgeven, super. Dolletje maken kan maar zeer serieus op de momenten dat dit nodig is, ook altijd zeer alert en absoluut een vakman wat mij betreft. (mijn ervaring met Bert vd Hoek)
Deskundige instructeurs
Het is een goede keuze geweest om bij jullie te lessen, als prettig ervaren.
Zeer leuk lessen, ook de fijne contact met de instreuteur
Be
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.