Het is een kwaliteit goede rijschool die weten waar ze het over hebben, nooit echt problemen gehad.
Alles duidenlijk en netjes geregeld
Ik heb een erg leuke tijd gehad en heb me altijd welkom gevoelt.
Goede rijschool ,met goed materiaal en vriendelijke en ervaren instructeurs . Eerlijk over het aantal lessen , dus niet te veel kosten.
De invaller was ook heel fijn, goed les gehad.
Duidelijke uitleg gehad van mijn instructeur.
Ik ben zeer tevreden.
Ondanks dat de Frans op vakantie was voor een week, werd dit goed opgevangen door Jan Borgers. De instructeurs zijn goed, het materiaal is goed, de theorie-opleidingen zijn ook goed!
Heb een leuke tijd gehad en goed les gekregen. Theorie 2 dagen en direct examen is ook erg prettig.
Zeer degelijke opleiding waarin je goed klaargestoomd wordt voor het examen. De kennis van de instructeur is zeer goed. Ook is hij vlot in de omgang en dat helpt bij bijvoorbeeld een volledige dag les. Ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers op kantoor is super; dus alles samen een zeer goede ervaring. Ohja, alles in één keer geslaagd is natuurlijk ook zeer fijn.
goede rijsschool
Prima rijschool zou hem zeker aanbevelen.
Ik heb heel geleerd,betreft alertheid op de weg.
Erg fijne rijschool met goede ondersteunig
E achter B
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.