De theorie en praktijkopleiding waren zeer goed. Dankzij Henk van Diermen kreeg ik snel meer zelfvertrouwen waardoor ik snel het rij-examen met succes kon afleggen,
Vriendelijke mensen. flexibel in lesuren.
Het geheel van de opleiding positief ervaren . Voor alleen een Camper met een beetje meer gewicht erg veel lesstof welke totaal niet nodig is voor de doelgroep. Met minder theorie veel meer animo voor het C1 rijbewijs
Goed en prettige opleiding . Goede uitleg , tijdens praktijk .
Je werd behandeld als een klant en niet als een nummer, super! Het autorijden werd aangepast aan jouw kunnen zodat je zelfvertrouwen krijgt en dingen beter op pakt en vooral, plezier krijgt in auto rijden.. Top!
Hele goede lessen gehad, Bart was een top instructeur met veel geduld en gezelligheid.
Erg goede instructeur, erg vriendelijk en gedreven.
Snelle afhandeling van vragen Gezellige en hele goede begeleiding van Angelique
zeer goede instructeur
Mijn instructeur was erg helder en rustig in zijn uitleg, en kon goed inschatten hoeveel lessen ik nodig had. Bij kantoor werd altijd snel opgenomen en ik ben vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden over de rijschool, vooral omdat ik had verwacht dat het langer zou duren voor ik mijn diplima behaalde.
Dag cursus met dhr captein met examen pakte niet goed uit helaas. Later de uurtjes met dhr schat wel, we stonden veel langs de weg voor tips, tricks en uittekenen van situaties. Ik heb meer gehad aan een paar uur met schat. Kijken was de oorzaak van zakken de eerste keer. Hij legde mij uit hoe tijd te kunnen inbouwen voor het kijken. Schats voordeel is denk ik dat hij ook grote rijbewijzen doet. Eerste keer zakken ligt natuurlijk ook aan mijn eigen ontwikkelde rijstijl.
geef de ingeplande lestijden door als agenda item voor microsoft outlook
Goede sfeer, vriendelijke instructeur met duidelijke uitleg, altijd even vriendelijk.
Rij instructeur Jelmer Zeer positief maar ook kritisch daar waar nodig. Geeft goede uitleg en tips. Goede rij instructeur zal ik zeker bij anderen aanbevelen.
Fijne instructeur, rustig neemt de tijd en legt goed uit!
Fijne rijschool en instructeur! Goede communicatie tussen de verschillende partijen.
Praktijk opleiding C1 is voor mij in goed overleg ingepland, instructeur kundig en prettig in contact. Theorie zelf gedaan.
Met plezier leren rijden.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.