Erg veel geleerd in een korte tijd. Erg duidelijke instructie en fijne instructeur. Een echte vakman!
Vond het lessen leuk en het rijden goed geleerd.
Ronald is gewoon de beste ;)
Wim is vind ik een goeie opleider is vriendelijk en correct en jelmer ook
Goede instructeur, duidelijke uitleg tijdens de les.
Goede en duidelijke uitleg tijdens de les, ik kon aangeven wat of ik nog graag wilde oefenen ed voor mijn examen.
Ik heb met heel veel plezier gelest bij Willeke, iedere les weer. Ze wist wanneer ik het beste kon gaan afrijden en aan welke punten we extra aandacht moesten besteden, ik ben in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. De cursusdagen waren lang maar efficiënt, klantvriendelijkheid niks op aan te merken en kon de rijschool telefonisch altijd makkelijk bereiken wanneer ik vragen had. Ben heel erg tevreden!!!
Gewoon een perfecte rijschool.
Als ik vragen had ergens over had was er altijd een antwoord. Ik voelde mij zeer goed voorbereid voor mijn praktijkexamen en dat is goed.
Mijn 2e instructeur was top maar me 1e was waardeloos.
Remco/Fred top instructeurs. Gerrit Jan was erg laks met lesgeven. Was erg blij met Remco. Klikte goed. Heeft kennis van motoren. En sprak me aan wanneer het nodig was.
de lessen waren duidelijk van stof en informatie was goed gegeven. had het gevoel dat je meer informatie kreeg dan gemiddeld
Goede lessen gehad van de instructeur.
Prima geregeld allemaal.
Ronald geeft goed les, super instructeur!
E achter b
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.