Ronald gaat verder dan de eisen van het CBR waardoor je perfect bent voorbereid op het examen en een goede basis hebt om motor te rijden.
Fijne rijschool. Wordt goed geholpen met vragen en alles wordt duidelijk uitgelegd
Wie je ook spreekt, receptionistes of instructeurs zijn allemaal heel vriendelijk en vrolijk. En de mobiele app voor de planning van je lessen en examens etc in te zien, echt ideaal en heel eenvoudig in gebruik.
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en zeker over de instructeur Tinus Kort. Ben ook tevreden over de theorie instructeurs.
Nina is de beste!!!!! :)
Een zeer vriendelijke rijinstructrice die heel betrokken is tijdens het leren van auto rijden. Is altijd bereikbaar op haar telefoon voor een vraag of het plannen van rijlessen. Heel betrokken en een prettig persoon om mee in de auto te zitten.
Ik heb erg veel geleerd van de lessen bij van buuren opleidingen alles word duidelijk uitgelegd en word zovaak herhaald als je zelf wilt super!
Bij van Buuren waren ze zeer flexibel in lestijden en instructeurs. Je zoekt samen naar de beste tijd voor jou, en daar wordt dan een instructeur bij gezocht. Iedere werknemer bij van Buuren, die ik heb gezien, had een lach op zijn gezicht.
Ik vond het helemaal top!
Ervaren, vriendelijke en behulpzame instructeur die mij goede steun gaf
zeer nette en duidelijke verkeersschool , met uptodate wagenpark.
Ik heb niet heel veel ervaring bij van Buuren, omdat ik eerst bij een andere rijschool les heb gehad. De lessen die ik bij van Buuren heb gehad vond ik erg leuk en goed! Alles werd duidelijk uitgelegd, waardoor ik goed wist waar ik aan toe was. Ik zou van Buuren zeker aanbevelen!
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.