Spreekt voor zich. Baliedames prima. Duidelijk in uitleg mogelijkheden en snelle reactie op vragen etc.
Ik heb het behalen van mijn motorrijbewijs als zeer plezierig ervaren. René is een aardige en vriendelijke man met kennis van zaken, dit resulteert in een goed eind resultaat bij beide examens! Klasse, en nogmaals hartelijk dank.
Frank is een goeie instructeur; hij zorgt ervoor dat je scherp bent in je dagopleiding voor je examen
Ben gewoon zeer tevreden!! Kom zeker terug voor het CE rijbewijs.
Eerste keer gezakt bij een andere rijschool, nu na 4 jaar weer begonnen met lessen, bij Nina Stulen. Echt een hele vriendelijke, rustige vrouw en vooral een fijne manier van lesgeven! Vandaag geslaagd in 1 keer! Nina en van Buuren, bedankt!!
Ik ben de eerste keer gezakt voor mijn praktijk en toen werd ik goed gesteund door de instructeur en van buuren zelf. De instructeurs waren heel aardig en ik werd goed begeleid bij de lessen maar ook qua informatie daarvoor
Goede instructeur. Duidelijke informatie verstrekking vanuit het kantoor
Goed advies gehad en uiteindelijk zonder enige problemen geslaagd.
Erg vriendelijke werknemers, ik vond vooral mijn instructeur ontzettend aardig en heel erg vriendelijk, hij wist goed wat die deed en legde alles haarfijn uit.
Zeer positief.
Instructie vooraf, en stilstaan bij situaties was goed.
Ik ben geslaagd en dat zegt genoeg! Heb alles positief ervaren, ook alles eromheen zoals telefonisch en -mailcontact.
Ronald heeft de aanbeveling, welke ik van een medewerker van het CBR heb mogen ontvangen voor de volle 100% waargemaakt.
Klantvriendelijk, cursus goed verdeeld. Ga zeker de rijschool aanbevelen bij anderen. Alleen jammer dat er zoveel weken (5) tussen examen en herexamen zit!
Ik heb met veel plezier de theorie en praktijklessen gevolgd. Dat kwam omdat er veel kennis goed werd overgedragen. Doordat het mensen met veel ervaring zijn kunnen zij de stof goed uitleggen.
Heel leuke en goede instructeurd die alles heel goed en duidelijk verteld . leuke lessen leren op een leuke manier .
Helenaal geweldig!! Super instructeur met goed en bruikbare kennis.
Vriendelijke en geduldige instructeur die alles duidelijk uitlegd en alle vragen beantwoord. In eerste instantie lijkt het een dure rijschool, maar achteraf is het toch goedkoop.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.