vriendelijk en veel overleg baar met veranderingen qua situatie
Ik had erg last van faalangst, en ik was blij te merken dat zowel de medewerkers op kantoor als mijn instructeur hier op inspeelden. Ik kreeg een hart onder riem van de medewerker aan de telefoon, en Hans heeft zijn de structuur van de lessen en zijn houding zoveel mogelijk aangepast.
Ze brengen je fouten goed. Bijv. Niet schreeuwen maar rustig zeggen. Heel vriendelijk dus
het was gezellig en zeer leerzaam kon altijd goed met mijn vragen bij haar terecht en extra aandacht voor de knelpunten heb een fijne ervaring bij van buuren
Duidelijke en begrijpelijke uitleg met oog voor de persoonlijke begeleiding. Kennis van de instructeurs is hoog , maar een geintje op zijn tijd moet ook kunnen, Top!
Vanaf het begin (contact, informatie over de lessen/kosten, afspraak maken) tot rijlessen/examen in 1 woord: GEWELDIG. Heel vriendelijk, duidelijk, professioneel, de kennis van iedereen. Perfect!!
Het heeft alles wat een rijschool moet hebben
Leuke manier van lesgeven en goed georganiseerd.
Ik heb vanaf dag 1 een erg leuke tijd gehad tijdens mijn motor rijlessen met Ronald. De lessen zijn duidelijk en er wordt altijd meegedacht als je iets niet direct snapt of onder de knie krijgt. De focus ligt echt 100℅ op de cursist en dat is heel goed af te leiden uit het feit dat lessen kunnen worden aangepast aan de behoefte van de cursisten. De dames van de receptie/secretariaat zijn altijd goed te bereiken en over financiële regelen wordt ook geen enkel probleem. Alles omtrent Van Buuren opleidingen is zeer professioneel van het eerste gesprek om een lessen pakket te kiezen tot dat je afscheid van elkaar neemt als je diploma is behaald. Ik zal ook zeker nog langs gaan wanneer ik mijn eerste motor heb gekocht (beloofd)
Goede ervaring met instructeur: goede uitleg en op alle vragen antwoord. Serieus tijdens de les; buiten de les ook goed gevoel voor humor. Zou hem zeker aanbevelen!
Ik heb maanden gezegd dat ik een negatieve evaluatie voor Arthur zou maken, maar nu ik dit invul, kan ik niks negatiefs bedenken. Ja, hij is vreemd, sarcastisch, overdreven en kan absoluut niet zingen, maar ik heb enorm veel lol gehad, veel geleerd en ik heb mijn examen in één keer gehaald!
ik ben super tevreden .. en was erg blij met frans als instructeur .. hij wist me rustig te houden wanneer t moest en gezellig als t kon .. auto was erg mooi .. het enige wat ik aan te merken heb was t wacgten tot ik kon beginnen en de duur voor ik examen kon doen .. Ook was ik zeer tevreden over t kantoor altijd vriendelijk en behulpzaam . Ik kom zeker mijn e achter c halen bij van buren
Fijne lessen gehad met theorie en praktijk bij bromfiets en auto. 2 keer theorie en praktijk allebei in 1 keer gehaald.
Gewoon super begeleiding en een super instructeur. Gewoon perfect en voor iedereen aan te raden!
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.