Zeer capabele instructeur, fijne app met herinneringen. Baliepersoneel heeft goed geholpen met een strak geplande opleiding.
Ik kwam vanuit een faalangstverleden en ben super begeleid en met veel plezier gereden en examen gedaan.
Beveel jullie absoluut aan
Wij zijn super tevreden ! Waren denk ik geen doorsnee klant, en de bereidwilligheid van de drie verschillende vrouwen die we aan de telefoon kregen waten super! Ook steeds de snelle reacties via de mail!
Kantoorpersoneel: rustig, behulpzaam en alles goed uit leggen. Top André: rustig, gezellig en ziet alles!!!! prima instructeur
Ik heb mijn rijlessen als heel prettig ervaren bij Cor Pluim. Hij wist op het juiste moment wat ik nodig had en heeft daar goed op ingespeeld. Hij is erg vriendelijk en ik voelde me bij hem op mijn gemak.
k heb een prettige en leerzame tijd gehad om mijn rijbewijs te halen
Ik heb het voorrecht gehad met Cor vele gezellige en leerzame lessen te mogen volgen. Ik heb Cor meegemaakt als een ongekend integere man en zeer vaardige instructeur met veel liefde voor zijn vak, maar nog meer voor zijn leerlingen. Precies deze passie heeft een moeilijke leerling als ik de motivatie gegeven om toch door te zetten en mijn rijbewijs te halen. Een instructeur die voor zijn leerlingen staat. Overigens beschikt Cor over een gezonde dosis humor en twee niets ontziende ogen. Vanuit het kantoor ben ik altijd goed geholpen en te woord gestaan. Communicatie verliep soepel en helder. Positief punt: mijn lastige naam werd onthouden (bedankt Walter).
Op de eerste instantie was mijn ervaring slecht. Omdat ik de instructeur had wiens manier van leren niet bij mij paste. Hij is van mening dat je zelf achter moet komen hoe je het beste auto kan besturen. Hij gaf te weinig commentaar en opmerkingen. Na bijna 40 uur was ik niet eens geleerd om goed te kijken, laat maar staan de rest. Dat heeft veel enegrie, tijd en geld gekost. Toen heb ik gevraagd om andere instructeur en ik heb gelest bij Nina uit Zeewolde. Mijn ervaring met haar is ontzettend positief. Ik had alles goed met haar geleerd en was in één keer gelaagd. Zij is de perfecte instructeur, zij geeft je heel veel aandacht, informatie, commentaar en tips. Mijn ervaring is posietief geworden alleen dankzij Nina.
Goede en duidelijke lessen gehad van beide instructeurs.
Geen moment het gevoel gehad dat ik niet zou slagen door het vertrouwen van mijn instructeur!
E achter b
Ik heb op een ontspannen manier de lessen en het contact beleeft
Was gewoon goed zonder poeha, dat spreekt mij aan.
Lessen worden goed gegeven en alles wordt met stappen uitgebreid. Er is ook ruimte voor eigen inbreng. En lessen met Tinus is altijd gezellig. Goede instructeur die weet waar hij het over heeft.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.