De instructeur was heel aardig en was rustig met het uitlegen van het autorijden.
Ik heb veel geleerd van de rijlessen van Thomas Kolbe. Hij legt dingen duidelijk uit.
Jullie waren duidelijk en goed van begrip. Leerzame rijlessen gehad van John, goeie uitleg met theorie.
Ik heb leerzame lessen gehad leuke en goeie lessen
Zeer ervaren en duidelijke instructeur
De lessen van Jos tot aan het examen hebben een goede fundering neergelegd voor het examen. De leuke en vooral leerzame lessen hebben er voor gezorgd dat ik mijj examen in 1 keer heb gehaald. Helaas kon Jos niet aanwezig zijn bij de laatste twee lessen en het examen. Dit is opgepakt door Thomas Kolbe, met nog wat laatste tips uit een ander perspectief was mijn examen kat in het bakkie. Grote complimenten voor beide instructeurs.
het was leuk en gezellig om les te krijgen van kjeld hij legt alles goed en leerzaam uit en maakt ook geintjes tussen door
Ik was blij met de spoedcursus bij Thomas en Jos, ik vond het vooral leuk om naar Amsterdam te gaan ondanks de lange blokuren.
Ik heb een hele gezellige en leerzame tijd gehad. Rene is ook een super instructeur. Ik heb veel vrienden die motor willen rijden en ik stuur ze allemaal naar jullie :) ga zo door!
B rijbewijs hier gehaald en ik ga bij van buuren ook mijn vrachtwagen rijbewijs halen
De lessen met thomas waren erg leerzaam, en leuk om te doen. Comunnicatie tussen kantoor en ons was wel vaag, er waren flink wat dingen mis gegaan. Toch heel erg netjes opgelost door linda.
Ik heb op een goede,veilige en verantwoorde manier rijles gevolgd voor mijn C1 rijbewijs.
Prettig met Andre op pad te wezen 👍
Mijn ervaring in deze afgelopen 6 maanden is zeer positief. Nina heeft mij goed begeleid. Ze draait er niet om heen en is zeer direct maar op een vriendelijke en fijne manier. Ze is flexibel en laat je duidelijk op je gemak voelen in de auto met tips en trucs die bij jouw, specifiek, van toepassing kunnen zijn. Wat ik ook als positief heb ervaren is dat de kantoormedewerkers echt met mij bezig waren. Na een afspraak was de bevestiging email zo binnen. Als iets nog onduidelijk was voor mij dan kreeg ik al gelijk een telefoontje om het duidelijk te krijgen. Kortom er is veel service verleend: van het vasthouden van een plek voor de theorieklas tot aan het plannen van mijn lessen en examens. Ik heb het hier als fijn ervaren.
Leuke lessen gehad. De instructeur is duidelijk en weet van aan pakken. Ik voel mij goed voorbereid op mijn examen.
Nina was een erg fijne instructeur, ze legt alles erg rustig en duidelijk uit, neemt de tijd voor je, en is altijd vriendelijk. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, dus wat mij betreft: top!
Vriendelijke instructeur
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.