Goeienrijschool
Goede lessen duidelijke uitleg, goed geholpen met problemen
Dat we een keer naar zwolle zijn gegaan om dan een andere omgeving mee te maken. En ik heb les gehad van thomas
Goed geregeld
Planning werd tijdig en goed geregeld. John was erg geduldig met mij en vond ik dat erg prettig. Leerzame rijlessen gehad.
Ik heb de rij-opleiding bij Van Buuren als zeer positief ervaren. De communicatie met de kantoormedewerkers was prima. Mijn instructeur André heeft mij met zijn kennis en kunde prima begeleid richting de examens. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.
Zeer goede kennis van alle mogelijke situaties en alles word goed en duidelijk uitgelegd en fouten maken is niet erg.
Ronald is een gedreven, betrokken en kundige instructeur. Hij legt zijn ziel en zaligheid in zijn werk en doet zijn best om jou te laten slagen. Met zijn humor is hij daarnaast in staat om een leuke sfeer neer te zetten. Ik vond prettig dat hij veel tips gaf en je enkel laat afrijden op het moment dat hij heeft ingeschat dat je het kunt. Ik heb zijn mening daarin leren vertrouwen, omdat hij daar goed zicht op heeft gezien zijn ervaring. De mensen van de balie waren ook vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb genoten van mijn lestijd
Het " team" Van Buuren heeft op mij een prima indruk achter gelaten. Men is attent en bijzonder klantvriendelijk.
Lekker gelest. Ik hou van de no nonsense manier van lesgeven. Fijn dat ik op een iets grotere motor kon lessen!
Na mislukte poging bij een andere rijschool toch besloten naar van buuren te verkassen! Moest met spoed mijn e achter c halen! Intake was snel geregeld! En het rooster zat veel en dicht op elkaar waardoor ik met 1.5 week mijn e achter c had! Dan de instructeur! Bert weet waar die over praat duidelijke uitleg! Tjaa.. gewoon erg goed geregeld allemaal!
Tinus is kundig positief en geduldig
Goed gevulde lessen, en je kan zelf aangeven wat je gaan doen (na een bepaalde tijd)
Goeie en leuke rijlessen.
De rijlessen van thomas kolbe waren altijd gezellig en leerzaam. Overleg met thomas was goed en dat we soms naar andere steden gingen dat heeft me goed geholpen met het kijken,
Prima geholpen! Nu nog slagen....
Top, goede tips, heel veel lestijden, dus nooit krap met tijd en heel blij met mn rijbewijs!
Ik heb rijles gehad van Nina Stulen. Ze is erg vriendelijk en heeft veel geduld. Ook is ze erg duidelijk in de uitleg van hoe je moet autorijden.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.