De lessen waren heel persoonlijk, op een positieve manier. Soms een beetje bot waar het wat toevoegt. Ook gezellig gehad met kerstmuziek!
Prima rijlessen
Minder verschillende instructeurs
Hele fijne service, er wordt goed rekening gehouden met bijv. Een druk schoolrooster. Rijinstructeur geeft duidelijke instructies en gaat serieus te werk.auto is erg fijn.
Hans was altijd erg duidelijk dat vond ik fijn
Nina geeft goed les. Ze geeft duidelijk uitleg en waar nodig blijft ze duidelijk herhalen wat erg fijn is
Fijne lessen gehad
Goede instructeur die zijn best doet om je zo goed mogelijk op pad te sturen. Goede service en een goede relatie met de klant.
Ik heb veel geleerd tijdens mijn rijlessen
het was erg leerzaam. Er werd duidelijk vertelt wat wel en niet toegestaan is op de weg en hoe je moet kijken. Alles wat op mijn examen kwam hebben we geoefend.
Eventueel zelf lessen in kunnen plannen via de app/website
Het was een goede greslaagde dag alles wert netjes duidelijk en goed vertelt ik zal het zeker aanbevelen een zeer goede ervaring.
De laatste 3 lessen heb ik een super instructeur gehad daarvoor niet.
Het bepalen van het aantal lessen was bij mij maatwerk, je krijgt niet zomaar een duur lessenpakket aangesmeerd. Ik had een fijne instructeur die alles goed uit kon leggen en duidelijk was over wat nog beter moest en wat hij van plan was in de komende rijlessen. Ook liet hij mij zelf actief nadenken over wat er nog beter kon en over wat ik in de rijlessen nog wilde oefenen.
Ik ben heel goed geholpen en heb hem snel gehaald. Ik kan vanbuuren aanraden
Vandaag miste ik mijn bus en Tineke kwam direct mij ophalen uit ens. Dit vond ik prettig aangexien ik mijn examen vandaag was
Was een fijne leerzame dag , goed uitleg en geduldige instructeur
Thomas heeft alles goed uitgelegd, bij een fout kon hij mij goed uitleggen wat er beter kon en deed het dan ook voor. Hij had veel geduld en ik vond het prettig om les te krijgen van hem.
Ik heb prettige herinneringen aan de rijlessen van van Buuren overgehouden!
De mensen die er werken zijn altijd aardig en beleeft en ze helpen je goed zijn echte kenners
Veel geleerd, op een prettige en rustige manier. Ik vond de app ook handig en prettig om de voortgang te kunnen zien.
Prettige lessen met goede feedback op de kritische punten.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.