Geweldig bedrijf!
Alles was super. Ga zo door!
Hele prettige, toegankelijke en ervaren instructeur. Duidelijke feedback, goed inzicht in wat er (nog) verbeterd moet worden en met veel gevoel voor humor.
Een hele fijne en een instructeur die weet waar die over praat en duidelijk communiceert
Cor is erg geduldig en behulpzaam hij legt goed de dingen uit en helpt je waar nodig is
Ik vond dat Thomas de tijd nam om alles duidelijk uit te leggen. Veel dingen werden herhaald als dat moest.
Hij weet goed waar die mee bezig is, hij legt alles goed uit. Als er iets niet goed ging gingen we daar de volgende les aan werken.
Niks, ga zo door!
Laat gerben nooit meer bij jullie werken, en meer mensen zoals arthur!
Dat ik veel geleerd heb en een fijne instructeur
Ik heb fijne lessen beleefd met een prettige instructeur
Goede duidelijke uitleg/begelijding
Ik heb de rijlessen heel leerzaam en plezierig ervaren bij John. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs snel gehaald.
Fijne rustige rijlessen. Alles werd stap voor stap aangeleerd. Handige stukjes theorie tussendoor en uitleg van situaties. Heb erg leuke en leerzame lessen gehad van John.
Goeie persoonlijke les, let goed op wat ik als leerling nodig heb.
Ze neemt alle tijd voor je, klasse
Goede instructeur
Bij binnenkomst van het kantoor word je altijd hartelijk begroet en de rijinstructeur geeft altijd een positief gevoel in de auto. Bij leermomenten krijg je positieve feedback, wat ik erg kan waarderen.
Goed lesgeven
Gaat allemaal lekker soepel
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.