Aardige instructrice en altijd gezellig in de auto,ze helpt me altijd goed.
Duidelijke opdrachten, geeftgoed aan wanneer je het fout doet
Leerzame en leuke lessen!
Het waren gezellige maar ook leerzame lessen
Klantvriendelijk en gezellige lessen. In een korte tijd veel geleerd.
Het contact verliep goed en mijn lessen waren ook goed. Instructeur was er duidelijk en heb ik veel van geleerd
Rianne is een topmens
Ikbegon in een Volkswagen Polo, maar dezewas te klein voor mij. Daarom ben ik overgestapt naar een Volkswagen Golf, die precies goed is voor mijn lengte.
Door dat vanbuuren mij heeft leren auto tijden heb ik mijn rijbewijs gehaalt
In elke les die ik heb gevolgd krijg ik tips en tops mee. Dingen die ik voor de volgende les beter kan doen en wat er juist goed ging. Ik heb nog met de leskaarten gewerkt wat een erg fijn systeem is en hoe je goed inzicht krijgt in je leerproces.
Een goede ervaring
Van Buuren heeft mij goed voorbereid!
Kjeld was een goede instructeur, Gonnie was rechtvaardig en Thomas heeft mij door de laatste loodjes geholpen.
Goeie rijschool veel geleerd en snel. Heb me erg goed laten focussen op de weg en had op tijd mijn plannetjes klaar, dankzij John.
Wijze van les geven was prettig, omdat als er iets niet helemaal goed ging dat rustig weer opnieuw mocht en de instructeur daar rustig bij blijft.
Klantvriendelijke instructeur die op een leuke manier de les begeleid
Ik heb op fijne flexibele tijden gereden en goede uitleg gekregen van Bart.
De begeleiding van Thomas was goed op mij persoonlijk aangepast zodat ik op mijn eigen tempo en op mijn gemak kon leren. Ook heb ik zelf veel dingen kunnen aangeven om te oefenen waar ik dat nodig had. Nadat ik voor mijn eerste examen gezakt was, heb ik goede begeleiding gehad om de laatste punten te verbeteren, zodat ik bij het tweede examen wel ben geslaagd!
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.