Goedemiddag meneer Loer, Wat vervelend dat u ons niet aanbeveelt bij anderen. Ik heb de administratie nagekeken en alles is uitvoerig bijgehouden. We hebben altijd met u meegedacht en adviezen gegeven over het type examen en ingepland naar uw wensen. Ook het budget voor de theorie-examens en de praktijk hebben we altijd met u gecommuniceerd. U was akkoord met dat de hertheorie-examens van het budget af gingen en dat u wellicht voor de praktijk moet bijbetalen. Dus we vinden het jammer dat u dit zo publiceert. Mocht het u niet duidelijk zijn, neem dan gerust telefonisch contact met ons op, dan kunnen wij het toelichten. Met vriendelijke groet, Van Buuren Opleidingen.
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks werken bij van Buuren tussen de 120 - 140 professionals aan het opleiden en instrueren van mensen.