Filters

10

Goede uitleg en aanwijzingen

Willem heeft in de adviesles aangegeven goed te gaan oefenen. Dit op zijn advies gedaan en dit heeft enorm geholpen. Willem zoekt de lastige plekken op wat je helpt bij het examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleiding

Na B rijbewijs ook het BE rijbewijs met veel plezier gehaald bij Willem. Ik wil de instructeur dan ook hartelijk bedanken voor zijn duidelijke lessen en mooie verhalen.

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWLEDIG

Super rijles! Gezellige instructeur

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontspannen en duidelijke instructeur!

Alles goed geregeld. Les was ontspannen en de instructeur is erg duidelijk. Ik ging dankzij Willem heel goed voorbereid het examen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en ontspannen de weg op geholpen

Ik ben door iedereen hartelijk ontvangen en goed voorbereid voor mijn examen. Met Willem Teunissen als rij instructeur heb ik veel gelachen en veel geleerd. Ik ben van nature heel zenuwachtig met examens, maar door de ontspannen sfeer viel het dit keer mee én ben ik in één keer geslaagd. Een aanrader voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Toppers

Super kundige rijschool, en fijne instructeur! alles in 1 keer gehaald Bedankt Willem!, Toppers

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantasties gezelig

Fantastisch fijn les gehad van willem. Gezzelige maar ook duidelijke intruteur, supper les gehad en fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een leuke ontspanne dag

Vandaag met zn 3e op pad geweest, met Willem en Bert (stagiere) Het was een relaxe dag En uiteraad m'n rijbewijs op zak Willem en Bert Bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellig en goed

Voor mijn afrijden BE eem halve dag opleiding gevolgd bij Willem van Van Buuren. Van Willem een intensieve training gekregen die mij klaar stoomde voor het examen. Het was een gezellige en leerzame ochtend en Willem was in staat mij zonder problemen te laten slagen. Willem heel erg bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rij-instructeur en goed in zijn werk

Leuke lessen gehad met willem erg veel gelachen. Hij geeft duidelijk uitleg en is streng als dat moet echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijlessen, blijft rustig

Blijft rustig ook al doe je dingen meerdere kerem niet helemaal goed. Legt dingen op verschillende manieren uit.

 • Aanbevelen? Ja
7

Hij had veel geduld met mij

Veel hetzelfde geoefend

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima dagopleiding, keurig verzorgd

Een dag op pad geweest in Emmeloord met de BE combinatie. Gezellige instructeur, adequate begeleiding naar het CBR examen toe.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

Les gehad van Aline. Hele fijne instructrice met duidelijke instructies en uitleg. Voelt goed aan wat je nodig hebt en geeft positieve feedback waar je wat mee kunt. Sfeer was ook heel goed en gezellig. In één keer geslaagd en dat is zeker te danken aan haar aanpak en instructies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewldig

Vele leuke kilometers gemaakt met Willem Teunissen . Enerverende leerzame momenten mee gekregen waar veel uit te leren viel . Ik ga straks met een goed en veilig gevoel de weg op . Dank je Willem .

 • Aanbevelen? Ja
2

Zeer slechte planning.

Je krijgt voor aanvang van je cursus een volledig planning voor alle lesuren,dan weet je waar je aan toe bent zeggen ze.Echter deze is gedurende 2 maanden 8x gewijzigd.Ze stoppen nu de laatste 6 lessen in 8 dagen voor het examen(je mag blij zijn dat je de les in kan halen wordt er gezegd). En als ik 1x een les afzeg vanwege corona (40 uren van tevoren) dan ben ik mijn geld kwijt en Van Buuren kan zelf wel 24 uur van tevoren een les verplaatsen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldig

Van Willem les gehad, zeer prettig bekwaam! Hartstikke gezellige en comfortabele lessen met goede feedback. Ik heb enorm veel geleerd en voel mij klaargestoomd en bekwaam om mij bij het verkeer te voegen. Duidelijke communicatie met van buuren em als je opbeld wordt je bekwaam en prettig te woord gestaan en kunnen ze veel voor je betekenen. Dubbel lof voor Willem, ik heb enorm van de lessen genoten en hoop dat je nog veel leerlingen les mag geven, daar wordt de weg een veiligere plek van!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool, leuke instucteurs/instructices

Ik heb genoten van mijn rijlessen met Aline en Ilse, veel gelachen en lekker viben op de muziek. De "wieee" in de bochten waar ik vergat terug te schakelen naar zijn 2 zal ik gaan missen. Net zoals het aapjes kijken met Aline :)

 • Aanbevelen? Ja
7

Fijn en goede rijlessen

De rijlessen heb ik altijd als heel prettig ervaren. Daardoor in 1x mogen slagen. Verder was de planning van van buren niet altijd even fijn. Maar de rijlessen zijn erg fijn, leuk en er hangt een goede sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekende, gezellige rijschool

Als rijinstructrische had ik Aline. Aline is een super fijne rijinstructische en de instructie die zij mij gaf was erg duidelijk en fijn! Ik was niet bang om fouten te maken en als ik vragen had of ergens mee zat dan kon ik altijd bij Aline terecht. Ook waren de lessen erg soepel. Als ik voor rijles op school opgehaald wou worden in verplaats van op werk dan appte ik Aline en werd ik op de juiste plek opgehaald. Soms had ik rijlessen van 3 uur en gingen wij halverwege even langs Van Buuren om de benen te strekken en om iets te drinken. Ik vond dit persoonlijk super fijn en gezellig. Het personeel bij Van Buuren is allemaal vriendelijk, bijvoorbeeld Marleen. Marleen was altijd vrolijk en erg geïnteresseerd en dat maakte de rijlessen voor mij nog leuker. Kort gezegd raad ik het iedereen aan om bij Van Buuren te lessen aangezien de service uitstekend is. Ik kijk terug op een fantastische tijd en ik wil AlIne en Marleen enorm bedanken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd zonder twijfel!

De BE dagopleiding gestart in Lelystad en afrijden in Emmeloord, een top dag en dat allemaal dankzei Willem! Willem bedankt voor je fijne les, tips en tricks tijdens de opleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Willem stelde mij goed op mijn gemak.

Ik was - zoals denk ik elke kandidaat - behoorlijk zenuwachtig maar Willem wist mij door zijn spontane gedrag rustig te krijgen. Hij was erg duidelijk in zijn aanwijzingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Willem is geduldig, Neemt de tijd, En legt alles goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie leuke rijlessen

Goeie ervaring leuke rij insfructeur was goed voorbereid voor mijn examen gewoon hele goeie en gezelige lessen. Bedankt willem.

 • Aanbevelen? Ja

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks werken bij van Buuren tussen de 120 - 140 professionals aan het opleiden en instrueren van mensen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.