Filters

9

Fijne dagcursus met een topresultaat

Na een goed aantal uurtjes helemaal vaardig m'n BE rijbewijs in de pocket! Bedankt Willem voor de dagcursus en Antonia voor de top adviesles in Zwolle!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goede instructeur

Hallo, Sinds de zomer van 2023 volg ik de cursus bij bedrijf Van Buuren. Op een zondag heb ik een adviesles geboekt en op dinsdag stond Julia de Leef voor de auto om mij op te halen voor mijn eerste les. Mijn cursus is bijna afgerond en ik wil wat feedback geven over Julia. Ik heb nog nooit zo'n professionele, vriendelijke en behulpzame instructeur gehad. Het is de eerste keer dat ik voelde dat autorijden leuk kan zijn! Ik ben super dankbaar dat ik met Julia mocht meerijden! Tijdens onze lessen heb ik het zelfvertrouwen terug kunnen krijgen. Tijdens de lessen mag je fouten maken en je krijgt een duidelijke uitleg wat je de volgende keer beter kunt doen. Ik had de auto ruim 5 jaar niet gereden (na mijn examen). Als gevolg daarvan had ik veel angst ontwikkeld. Maar Julia heeft mij enorm geholpen om weer auto te durven rijden. Ik wil ook de telefoniste bedanken, want ik kreeg door haar een zeer professionele instructeur toegewezen. Ik ga ook aan mijn bekende advies geven in om les bij het bedrijf te nemen. (en uiteraard het bij Julia te doen). Deze maand een van mijn familieleden nam al mijn advies op! Hij is heel ook heel blij met haar en met jullie bedrijf. Kortom: Julia, hartelijk dank voor jou hulp, professionaliteit en geduld. Ik hoop erg dat het bedrijf zulke professionele instructeurs waardeert. Hartelijke groeten, Maryna

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig mooi avontuur

Toch de stap maar genomen en voor E achter B gegaan. Handig en net zo veilig. Op een mooie regenachtige dag heel goed en prettig door Willem Theunisse van instructies voorzien. Lekkere sfeer helpt! Daardoor met vertrouwen succesvol examen gedaan. Heel fijn en nu misschien door voor de vrachtwagen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Willem is een goede instructeur die goed en duidelijk uitlegd. Hij geeft aan wat beter kan en hoe, daarnaast geeft die ook aan wat je wel goed doet en je weet waar je aan toe bent. Al met al een top ervaring met hem gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik ben heel getraind, en heb het daarnaast erg naar mijn zij gehad. Ik ben door van buuren in 1 keer geslaagd!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Ik vond het een leuk evaring met van buuren! Willem leerd alles goed uit naar je en daarom ben ik erg tevreden dat ik hem heb gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top gozer en top instructeur

Willem geeft op een hele duidelijke manier les. Hij zit er strak op en geeft duidelijk aan wat hij van je verwacht. Dit zorgt er voor dat je goed gefocust en goed voorbereid je examem in gaat. Ik zal willem aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidelijke uitleg bij lessen.

Gezellige rijles van Willem gehad. Willem legt alles rustig en goed uit. Tijdens het lessen hangt er een relaxe sfeer. Bedankt Willem!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige les dag!

Erg leerzame dag gehad bij Willem! De rust in mijn zelf kunnen vinden door het vertrouwen wat Willem mijn gaf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige dag gehad met Willem.

Zeer leerzame dag gehad, duidelijke uitleg. Willem neemt de tijd voor je en herhaald zovaak nodig is. Al met al een topdag, en met goed eidresultaat. Geslaagd op meerdere fronten dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een top bedrijf

Super ervaring gehad met mijn instructeur willem

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer duidelijke, vriendelijke begelijding

Zeer tevreden en ik werd goed voorbereid door willem. Hij heeft er een gezellige dag van gemaakt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijlessen

Veel gelachen met willem, daar waar het moest ging de zweep erover ;) (had ik ook wel nodig) Altijd goede en duidelijke comunicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede rijschool

Na een super toffe adviesles met antonia, met Willem dagcurus gedaan, super goede instructeur die je goed op je gemak stelt en goede tips en truks geeft. Dankzij beide instructeurs in 1 keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige dag met succes afgerond

Een dagopleiding van Willem gehad voor BE rijbewijs. Het was een super gezellige dag en smiddags aansluitend examen. Voor het examen in 1 keer geslaagd dankzij de leuke en ontspannende lessen van Willem!

 • Aanbevelen? Ja
7

helemaal top, planning kan beter

Ik heb een fijne ervaring over gehouden aan deze rijschool, een gerelaxde instructeur die ook wel van een praatje hield. De planning had in het begin iets beter gekund, maar ik heb te gehoren gekregen dat dit door een personeels tekort kwam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Ik had de mazzel om met Willem een trainingsdag en kon ook al met een week afrijden. Uiteraard weer met Willem gereden

 • Aanbevelen? Ja
7

Goeie ervaring met instructrice

Erg blij met m’n instructrice Ilse!!!!! De organisatie zelf heeft wel wat verbeterpunten qua communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed op mijn zwakke punten ingespeeld

Ik heb duidelijke lessen gehad en er is goed gefocussed op mijn zwakke punten. Heb mijzelf goed kunnen verbeteren en ben in 1 keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Professionele rijschool. Nemen de tijd voor je. Stellen je op je gemak. Ook voor je examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Had niet beter gekund

Zowel mijn B Rijbewijs als BE gehaald bij Willem. Beide keren een geweldige ervaring. Ook allebei in 1x gehaald. Erg fijne methode van lesgeven met het nodige gegrap en geklets. Kortom Top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goeie rijschool fijne instructeurs

Alles word duidelijk uitgelegd leert er snel van ze hebben duidelijke situatie tekeningen in de auto’s liggen om iets uit te leggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super rijschool

Goede rijschool met fijne instructeurs. Willem dankjewel voor de handvaten

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidekijke rijlesen gehad en heel veel geleerd

Willem geeft op een leuke en leerzame manier rijles, ik heb deze uren heel erg veel geleerd. De cumminucatie was altijd helder, daardoor ben ik ook ook in een keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijlessen

Een hele fijne rijopleiding bij Van Buuren gehad. Dit heb ik te danken aan Edward. Top instructeur, legt alles duidelijk uit en kan goed de rust bewaren. Ik was erg zenuwachtig voor het examen maar dit was nergens voor nodig. Door de goede rijlessen was ik er klaar voor, ik ben dan ook in 1 keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks werken bij van Buuren tussen de 120 - 140 professionals aan het opleiden en instrueren van mensen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.