Filters

8

Prima rijopleiding

Een goede rijopleiding gehad, goed voorbereid op het rijexamen E rijbewijs met goed resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Frank als instructeur gehad, duidelijke uitleg en super relaxte man.

Superfijne rijschool, als ik zou moeten zou ik het zo voor de tweede keer doen bij Van Buuren opleidingen, maar ik ben geslaagd,dus er komt geen tweede keer voor mij!! Nu mijn vrouw nog even haar BE halen. Groeten Richard

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokken rijschool!

Niet naast de deur voor míj, maar zeker de moeite waard geweest. Super les gehad ; vorig najaar C van Jan en afgelopen maand met de oplegger CE van Bert. Hele fijne instructeurs en aardige dames achter de balie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijnstucteur

Ik heb meerdere rij instructeurs gehad,maar bij Ilse Gabel heb ik ontzettend veel geleerd. Ze is erg meegaand maar kijkt ook echt wat de leerling nodig heeft!ik heb hele fijne en leuke lessen gehad. Instructeur geef ik een dikke 10

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel chill

IK heb alleen mijn laatste paar rijlessen bij Alan gevolgd, maar hij heeft me goed kunnen helpen de laatste paar puntjes op de i te zetten. Tips en aanwijzingen gaf hij op een rustige manier waardoor ik zelf ook rustiger bleef.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Ik ben een perfectionist en dat zorgde voor veel twijfel in de auto, maar met behulp van de instructie van Willem kan ik nu met zelfvertrouwen achter het stuur zitten! Hij heeft me vanaf les één comfortabel laten voelen im de auto en ik ben heel blij dat ik van hem les heb gehad. Ook was de communicatie met Van Buuren goed, ook omtrend de stop vanwege corona.

 • Aanbevelen? Ja
9

Door mijn rij-instructeur had ik gewoon zin om te rijden

In het begin had ik geen motivatie om te rijden, maar doordat ik een gezellige instructeur had kwam alles goed. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn rijexamen kon halen! top rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke rij instructeur!

Het was leuk om te doen en de rijlessen waren goed je krijgt waar voor je geld.

 • Aanbevelen? Ja
7

Op een rustige manier leren rijden

Rij instructeur was rustig en gaf mij het gevoel van vertrouwen. Wel lastig dat alle contact via bureau moet gaan.

 • Aanbevelen? Ja
3

Er werd niet geluisterd naar wat ik nodig had tijdens de lessen.

10 jaar geleden heb ik mijn auto rijbewijs gehaald en was ik zeer tevreden. Om deze reden wilde ik bij van Buuren ook mijn motor rijbewijs halen. Dit viel erg tegen. Begin was het oké en duidelijk aan de telefoon. De lessen waren vaak erg onduidelijk te verstaan, wanneer je dit aangeeft ligt het nooit aan hun of apparatuur maar altijd aan leerling. Ik had soms moeite met de manier van les geven, ik vind fijn als ik de ‘waarom’ weet, zo snap ik waarom ik iets doe en kan ik het aanpassen. Dit heb ik meerdere aangegeven (bij mensen aan de telefoon, balie en instructeurs) maar werd niet veel mee gedaan. Dit leverde alleen maar meer stress op. Ik merkte wel dat de wilde helpen maar geen idee wisten hoe en dat ze niet konden kijken naar een leerlingen wat die nodig en daarin aanpassen. Uiteindelijk heb ik mijn vragen beantwoord gekregen via een andere rijschool die in zwolle lesgeeft die filmpje met test en uitleg geeft op YouTube. Al met al, voor motor zal ik niet gaan lessen bij van Buuren!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hoi Joke, Wat jammer te lezen dat je geen goede ervaring bij ons had en ons daarom slecht beoordeeld en niet aanbeveelt! We hebben dit nagevraagd bij de instructeurs, hoe dit precies kon gebeuren. Zij hebben aangegeven er alles aan gedaan te hebben om jou te helpen; andere oortjes geprobeerd, met de auto achter je aan i.p.v. motor. Het is vervelend dat het niet geholpen heeft, maar wij hebben wel onze uiterste best gedaan. Over het 'waarom' geeft onze instructeur ook aan dat hij - naar zijn idee - het wel meerdere keren uitgebreid heeft uitgelegd. Jammer dat dit niet zo is overgekomen. Gelukkig ben je wel in 1x geslaagd en kun je nu genieten van je rijbewijs! Met vriendelijke groet, Van Buuren Opleidingen.

8

Fijne professionele rijschool

Instructrice Antonia Bultman heeft ervoor gezorgd dat ik op een ontspannen manier het examen ben ingerold. Wat een fijne dame en wat kan ze op een leuke, professionele manier haar ervaring overbrengen, klasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede instructies en gezellige sfeer

Best

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool en vak bekwame instructeur

Voor de lockdown uitstekend les gekregen van Beert voor mijn CE . 2 dagen voor mijn afrijden ging de lockdown in waardoor ik 3 maanden moest wachten tot ik af mocht rijden . Binnen 1.5 uur wist Beert mij weer op het niveau te krijgen van voor de lockdown ! Mede door de vakbekwaamheid van Beert in 1 keer gehaald !

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne instructeurs, goede lessen!

Begonnen bij aline, laatste lessem bij ilse gedaan. Beide fijne instructeurs met duidelijke uitleg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en goede leeromgeving bij Van Buuren

Mijn lessen bij Van Buuren heb ik als leerzaam, uitdagend en prettig ervaren. De instructeur, Yuri, heeft uitstekende lessen verzorgd, waarin ik niet alleen veel en snel heb leren auto rijden, maar op een ontspannen manier, en met een manier van lessen die bij mij past. Kortom, Yuri denkt vanuit de leerling zodat die optimaal kan leren en presteren achter het stuur!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord geweldig

Sins kort begonnen aan mijn Jongensdroom en tevens plan-b. Het halen van mijn vrachtwagenrijbewijs. Op dit moment druk met mijn C rijbewijs en straks de E opleiding er meteen achteraan. Met veel lol en onder de vakkundige, strenge doch rechtvaardige leiding van instructeur @Beert van den Berg is elke les een feest. Super leuk om te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nou in één woord PERFECT

Van een geweldige opleiding genoten theorie en praktijk voor de BUS heldere uitleg bij het theorie en een zeer goede begeleiding bij de praktijk lessen al met al alles in één keer behaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed lessen en aardige instructeurs

De lessen waren leerzaam en de instructeurs waren gezellig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aardige instructeur, voelde me veilig in de auto

Erg fijne rijschool! Blij dat ik hier ben gaan lessen

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekende school met een goede sfeer en fijne instructeur!

Van Buuren is goed georganiseerd en heeft een prettige sfeer. De mensen op kantoor en de instructeurs gaan op een vriendelijke en persoonlijke manier met je om. Mijn instructeur (Henri) blijft altijd rustig en geduldig, waardoor ik op een goede en prettige manier kon leren rijden. De theorielessen waren ook bijzonder behulpzaam in de voorbereiding voor het theorie-examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal super!

Ik vond het super om bij Vqn Buuren te lessen! Ik heb hier veel geleerd voor het aantal uur dat ik heb gemaakt. Justin is een super rijinstructeur en ik heb genoten!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding en op maat service

Klant gericht en meedenkend personeel Prima instructeurs die durven te zeggen waar het op staat. Timo o.a.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede, duidelijke en fijne lessen

Fijne rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!!

Wat een fijne instructeurs, Alberta en Ilse. Uiteindelijk hebben zij beiden gezien waar mijn knelpunten zaten. Door mijn faalangst enorme onrust opgebouwd. Zowel Alberta en Ilse hebben mij weer de rust en vertrouwen gegeven en dat komt door hun fijne samenwerking. Bij deze wil ik Alberta en Ilse bedanken en rijschool Van Buuren. Met vriendelijke groet, Neda Gorji

 • Aanbevelen? Ja
10

Doeko

Zeer goede instructie gehad waarbij ik zeker ook complimenten wil geven voor de zeer goede helpdeskmedewerkers.

 • Aanbevelen? Ja

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks werken bij van Buuren tussen de 120 - 140 professionals aan het opleiden en instrueren van mensen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd