Prima verblijf gehad!
Zoals te zien is op de rapportcijfers was die heel goed. Veel ruimte zowel binnen als buiten(terras)
Wij komen hier al jaren graag.
Alles was top geregeld door Ilona!! Locatie was perfect voor onze 2 heidagen. Aparte vergaderruimte, ruimte voor 3 breakout sessies, iedereen een eigen slaapkamer, mooie wandelomgeving, gezellige woonkamer en goede service van Ilona en haar team. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan een 10! We komen zeker terug!
Dank je wel voor alle hulp en service
Prima locatie en ditto service!
prima weekend gehad op de Tienhoeve met vriendengroep; voor alle, overigens kleine, probleempjes kwam gelijk een oplossing; prima bereikbaarheid van de verhuurder.
Prima accomodatie en fijne samenwerking
Wij waren aangenaam verrast. Prachtige kamers en douches en allemaal even netjes en schoon. De verder faciliteiten waren prima in orde. Zowel in de binnen als op de buitenruimtes kan je van alles organiseren. Wij hadden een verzorgd weekend wat tot in de puntjes werd verzorgd. De familie Wolfs, in het bijzonder Ilona, draagt zorg voor een ontspannen sfeer en zorgt dat alles op rolletjes gaat. De kwaliteit van het eten was prima. Kortom wij hebben als familie een meer dan uitstekend weekend gehad waarvoor we de familie Wolfs heel hartelijk willen bedanken. Petje af hoe alles wordt gedaan!!!
Prachtige accommodatie, alles was goed en netjes. Wij hebben daar gezeten met een groep van ca. 42 personen, jong en ouder. Mooie omgeving, lekker gefietst. Zeer complete keuken met veel koelkastruimte, gewoon professioneel. Buiten aan beide zijde een ruim terras met goede stoelen en tafels. Wij komen zeker terug.
Super verblijf. Nogmaals dank.
Prima accommodatie
Fantastisch weekend geweest, met 30 personen w.o. een baby. Kamers uitstekend en zorg van Ilona was fantastisch. Komen waarschijnlijk nog een keer terug.
We zijn voor de 3e keer geweest, we vinden het fantastisch, we hebben fijne werkruimte, ieder een eigen slaapkamer. Het eten is heel erg goed verzorgd en afwisselend.
We hebben een super weekend gehad voor jong en oud! We hebben weleens huizen gehad met bubbelbaden etc, super leuk, maar dan waren de kamers het weer net niet. Op deze locatie waren alle basisbehoefte echt super goed, en daar ga je immers voor!
Wij hebben een super weekend gehad met familie en vrienden, ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest. De accommodatie was geweldig. Het was gezellig en schoon en van alle gemakken voorzien. We werden heel gastvrij ontvangen. Ook de kinderen, van diverse leeftijden, hebben zich prima vermaakt, zowel binnen in het gebouw als buiten. De omgeving leent zich bijzonder goed voor een wandeling of fietstocht.
Ontzettend mooie accommodatie . Mooie,ruime kamers en sfeervol ingericht. Ook veel mogelijkheden voor kinderen om te spelen. Super klantvriendelijk!
We hebben 2 goede dagen gehad, rustige omgeving en accommodatie. Ruimte was wel koud bij binnenkomst (iets met verwarming, bleek later). Accomodatie is compleet (van bar + vulling tot huiskamer met boeken.spellen en sjoulebak). Oordeel: 7,5
Prima accommodatie, welke wij in 2015 voor de vierde keer bezoeken.