Alles wordt snel en correct afgehandeld. Ik kom al jaren bij sauna van Egmond en ben over alles en iedereen daar zeer tevreden.
Ik had met mijn warrige en koffieloze hoofd, een verkeerde straatnaam ingevuld. Ik kwam daar achter, toen ik de bevestiging las en mailde meteen het juiste adres door. Kreeg ook meteen antwoord en de volgende dag lag mijn pakje op de mat!
vriendelijk te woord gestaan en de bonnen snel bezorgt
zeer gemakkelijke manier om een baden kaart te bestellen
Op de cadeauverpakking stond de afzender, daardoor was de verrassing voor mijn vrouw eraf. Graag voortaan anoniem verzenden.
Altijd snel en duidelijk. Anders hulp van medewerkers Sauna van Egmond . Pers.saunabon erg leuk.....prima geregeld. Zelfs de acties van Cees....erg ggoeden pers. Gedaan .
mooi om cadeau te geven!
We wonen in IJmuiden dus het gemak dient de mens.
Het pakket was nog niet bezorgd na 3 dagen waardoor ik contact heb opgenomen met de receptie. Daar ben ik uiterst efficient geholpen en heeft men het probleem onmiddelijk opgelost door de check te blokkeren en een nieuwe te zenden. Achteraf bleek dat de post het op het verkeerde adres had bezorgd.
Heb een sauna cadeaubon bestelt voor een jarige collega. De bon kwam echter verpakt in een compleet Sauna van Egmond pakket binnen (waar ik niet om heb gevraagd) waardoor het lijkt of deze bon alleen daar kan worden ingeleverd. Zonde van deze verpakking want deze heb ik weggegooid daar ik alleen de saunacadeaubon kan gebruiken.
Snelle levertijd, netjes ingepakt.als je iets wil weten direct antwoord
Voor de eerste keer besteld en is mij goed bevallen, super bedankt
iemand heeel blij gemaakt, geeft bijzonder zo'n verpakking!
Heldere, overzichtelijke website voor het Thalgo cosmetica gedeelte, mits je bekend bent met de verschillende lijnen. Pas na advies schoonheidsspecialiste kun je handiger en beter een keuze maken. Het kan natuurlijk dat jullie daar bewust voor kiezen. Op een gegeven moment stond mijn dagcrème niet meer vermeld op de website. Ik heb een mail gestuurd en binnen een dag antwoord gekregen, heel klantvriendelijk en snel. Fijn!
De bon die ik had besteld was niet aangekomen. Hierover een e-mail gestuurd. Dit werd direct opgepakt en nog dezelfde dag is er een nieuwe bon gestuurd. Deze had ik de volgende dag in huis. Echt super!
de bestelling is meestal de volgende dag al in huis. netjes verpakt, vaak met een aardige attentie in de vorm van gratis monster. de website is aantrekkelijk en overzichtelijk.
Gevraagde monsters van Thalgo zijn keurig meegeleverd met de bestelling. Super !