mooie en zeer luxe verpakking..
Snelle en keurige reactie op een klavht.
Ik was even verontrust dat t niet aan zou komen, er stond vandaag besteld voor 15.00 uur/morgen in huis. Na 3 dagen even gebeld...Ik begreep t wel ivm met de kerstdrukte op de post, maar toch... Werd keurig te woord gestaan, als het misging met de post, zou ik n nieuw kado opgestuurd krijgen en werd de oude geannuleerd. Maar gelukkig, net voor kerst kwam alles goed, en maakte ik mn vrouw ontzettend blij met dit Kerst Kado! Dank jullie wel!
Ik vond de levering erg goed en snel en ook het mail contact die ik had met mij vraag werd snel beantwoord
Altijd snel geleverd!
Ik heb hele positieve ervaringen met iets bij jullie bestellen. Ik kreeg meteen antwoord (binnen 10 min) toen ik iets vroeg. Verpakking was mooi. Nog extra cadeautjes erbij (gratis toegang tot sauna en scrubzout).
Zoals altijd goed!
Leuk en gemakkelijk! Leuk ook dat er verschillende acties bestaan
Duidelijk snel en accuraat, zo heb ik het graag. In de toekomst blijf ik bij U bestellen
sauna van egmond gaat met zn tijd mee, vroeger bonnen ophalen, later werden ze thuis bezorgd, en nu online. het ontspannen begint al thuis.
Snelle correcte levering met perfecte service achteraf
mijn betaling stagneerde even en direct belde uw medewerkster mij, perfect!
Ik heb hele goede ervaring met het bestellen van een kadobon, het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk.het afleveren van het eerste pakket had wat vertraging maar het is perfect opgelost, de tweede was er de volgende dag. Alle pluim.
Supersnelle levering en heel leuk in de cd-box met een presentje.
Overzichtelijke website. Ook zeer te spreken over de prijs/kwaliteit en de verpakking.
snel, makkelijk en zeker nu met de extra stimulans bij aankoop boven 100 euro.
heb het gedaan voor de extra baden, een meevallertje!