Snelle schakeling en een prima advies. Ook prettig om enkele dagen voor de boeking nog contact te hebben om alles door te lopen.
Snelle bevestigingen en geregel.
9,5
Prettige en duidelijke communicatie
mag voor mij een 10
fijn nog even contact van te voren
Alles was uitstekend geregeld
Keurig behandeld en een top optreden!
Duidelijke communicatie, netjes een dag van te voren gebeld en de afspraken nogmaals doorgenomen.
Beste Nicolien, Jammer van het geluid, maar helaas word de meerprijs niet door ons bepaald maar door het geluidsbedrijf. Bedankt voor de beoordeling en graag tot de volgende boeking.
-Vriendelijk -meedenken met invulling artiesten pakket -aandragen alternatieven - persoonlijk bezoek op onze feestavond!
Flexibiliteit, snelheid.
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl