Mo gaf een mooi optreden weg!!
De band was snel en goed geregeld. Korte lijnen en vaste persoon voor contact zodat die weet waar hij/zij het over heeft en niet eerst hoeft op te zoeken. Gewoon top
Hi Thijs, bedankt voor je positieve review! Tot de volgende keer!
Voor de gasten was het een superavond, het opzetten van de avond kostte iets meer moeite; Hieronder rekening ik ook de communicatie vooraf met betrekking tot het opdelen van de avond in 2 delen en het verkrijgen van de bevestiging hierover. Verder was het de avond zelf, waarbij ik nog heb moeten aantonen dat ik 45 min. gereserveerd had en geen 30 minuten, waarvoor ik in mijn mail heb moeten duiken (hier is op zo'n een avond geen tijd voor). Verder ging de discussie over 1 sessie of 2 sessies, waarop ik weer in de mail moest. Als ik dan ook nog hoor dat het bedrijf wat onze techniek aanlevert meerdere malen contact heeft gezocht met betrekking tot de details voor het geluid, en geen respons kreeg. Later hoorde ik dat deze persoon met vakantie was. Verder kreeg ik te horen van mijn medewerkers dat de zangeressen best sterallures hadden, en dat was achteraf ook wel mijn indruk. Vraag staat nog voor mij, ook van een gast of dit wel de dames waren die overal in jullie communicatie hebben meegenomen. Neen, ik zou deze, voor de prijs die wij betaalden, echt niet aanbevelen. Dan bestaan er veel betere alternatieven, met iets meer flexibiliteit en toegankelijkheid.
Hoi Paul, bedankt voor je uitgebreide terugkoppeling en fijn om te horen dat het voor de gasten een geslaagde avond is geweest. De manager van de groep heeft erkend dat ze onderling niet hebben afgestemd dat de set in 2 delen zou plaatsvinden. De manager heeft je hierover inmiddels ook gesproken. Dit berust op een misverstand wat uiteindelijk toch heeft geresulteerd in een splitsing van de sets. Qua techniek was het op de avond allemaal in orde. Voor de toekomst, wij zijn tijdens optredens altijd bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer. We hadden je hier snel mee kunnen helpen. Groet Team Twilight Entertainment
Al jaren met dit bureau samenwerken, altijd alle tijd voor ons en duidelijk alles goed geregeld
Hi Edwin, dank voor deze mooie review.
Top geregeld!
Dank je wel Sebastiaan, daar doen we het voor!
Contact en afwikkeling was prettig en er was ruimte voor inbreng en aanpassing.
Netjes contact of alles duidelijk was en of alles goed veliep
Wij doen altijd enkele dagen voor showtime nog een check ter controle. Fijn dat je dit waardeert Robert. Tot de volgende maar weer.
In het begin was het voor ons puzzelen naar wat mogelijk was. Jullie hebben daar ons heel fijn de tijd in gegeven en meegedacht naar aanvulling van het programma. Toen het afgerond was was er geen onnodig contact en jullie zijn de afspraken nagekomen. Fijn dat ook tijdig riders worden gestuurd zodat daar in de organisatie rekening mee gehouden kan worden.
Wij denken altijd graag met je mee qua programmering en de mogelijkheden. Dank voor je mooie review.
Zeer fijne en duidelijke communicatie per e-mail en telefoon. Artiest was keurig op tijd en volledig op de hoogte van hetgeen besproken werd met Twilight Entertainment.
Hier worden we blij van, dank voor je review Nina.
De zandtovenaar heeft zijn kunsten vertoond. Prachtig! Fijne communicatie en sympathieke man. Een echte vakman.
Gert, de Zandtovenaar is een topper. Dank voor je beoordeling Yvonne.
Makkelijk in contact, goede communicatie!
Dat is precies waar we voor willen staan. Dank voor je review Jill.
Kort maar krachtig, tot de volgende maar weer Fokke.
Altijd een prettige samenwerking en duidelijke communicatie!
Dank je wel Marco!
Je word goed te woord gestaan, goed bereikbaar fijne afhandeling.
Dank voor je positieve review Kevin. Op naar de volgende boekingen ;-)
Originele beoordeling
Persoonlijk wil ik het wel toelichten.
Snelle reactie via mail, bij vragen bellen. Eenvoudig in contact.
We hebben zeer goede ervaring met Twilight entertainment. Correct, duidelijk en komen afspraken na. Zijn zeer tevreden en hebben mede door Twilight entertainment en natuurlijk Renee een fatatische feestavond beleefd. Onze dank daar voor
Perfecte zanger gehad via jullie jaman was geweldig en zeker een aanrader
De band "Impakt" heeft ons een geweldige avond bezorgd, we zijn zeer tevreden bedankt.
Prima mailcontact, snelle reacties. Ook het persoonlijk contact vooraf om alles na te lopen heb ik als prettig ervaren.
Hele vriendelijke, enthousiaste artiesten die het publiek zeker met hun mee weten te krijgen. Maken er een erg gezellig feest van
Ook al is het warm en zitten jouw gasten buiten, zodra Wipneus & Pim hun set (en show!) beginnen, stroomt de dansvloer vol. En dat blijft zo 1,5 uur lang waarbij plezier de boventoon voert. Beide mannen hebben na jaren op de buhne nog niks aan kracht verloren, de een DJ, de ander entertainer, het duo is een aanrader voor elk dansfeest. Ons feest was dan ook top!
Zeer professionele dj! Is van alle markten thuis
en Danny Nicolay is zeker een aanrader voor een feestje
Originele beoordeling
maar ik had nog wel 1 opmerking ! we hadden afgesproken dat Danny 2 keer 45 minuten zou zingen en dat is niet gebeurt. hij heeft maar en 1 uur gezongen.
Antonio was ruim optijd aanwezig en nam de tijd voor zijn fans. Echter was de geluidsman te laat, na een valse start met het geluid kon het feest losbarsten. Echter was om een of andere reden de eerste 3 nummers de geluidskwaliteit heel erg slecht. Hierna herstelde dit en heeft Antonio dit hersteld door wat langer door te gaan. Antonio heeft de boel geweldig op z'n kop gezet. Echter 1 ster minder door de geluidsman
Door de korte lijnen en duidelijke communicatie waren wij er vrij snel uit dat dit hem moest worden. Professioneel, meedenkend en vriendelijk.
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl