Het voorafgaande telefonisch contact, de uitleg over aanpak en het maken van afspraken was accuraat en professioneel. Ook de medewerkers die de isolatie hebben uitgevoerd, waren bijzonder klantvriendelijk enz.
Snel en vakkundig gewerkt. Fijne samenwerking met de monteur. Schone oplevering.
Het advies had behalve naar de eigenaar wat mij betreft ook aan mij en mijn collega-huurder mogen worden verzonden, het advies met de voorgestelde oplossing biedt wel een belangrijke vermindering voor het geluidsprobleem, maar had meer maatregelen kunnen bevatten als er uitgebreider naar de situatie gekeken was, er werd gelijk richting voorzetwand gepraat. De uitvoering was verder wel prima, de informatievoorziening er om heen qua planning goed, wel werd mij gevraagd de ruimte te ontruimen terwijl dit niet nodig was en dit voor mij ook lastig te realiseren was.
Vanaf aanvang tot en met de plaatsing van de akoestische voorzetwand is alles heel goed verlopen. Er is prima werk geleverd door mensen die kennis hebben van isoleren. Ben dan ook zeer tevreden met het eind resultaat. Goed isoleren in oudere woningen loont zeker de moeite daar het je wooncomfort zal doen toenemen.
Vakkundig bedrijf dat verstand heeft van Isoleren! Prettige samenwerking waarin heel goed naar onze wensen werd geluisterd; dit resulteerde in een optimaal resultaat na de verbouwing. Daarnaast werken er nette vakkundige medewerkers die oog hebben voor detail. Kortom een isolatiebedrijf wat ik iedereen dan ook graag zou willen aanbevelen!
Op korte termijn afspraak kunnen maken. Klus uitgevoerd volledig conform de gemaakte afspraken.
Verstand van zaken en duidelijk hoe en wat.
Helder in afspraken, stipt in de uitvoering, deskundige en zorgvuldige montage, al het personeel zeer prettig in het persoonlijke kontakt
Prima uitgevoerd.
Aardige mensen Goed advies Nette en goede uitvoering
de beide personen die deze opdracht verzorgden waren bijzonder prettig in de omgang. Een absoluut pluspunt.
Optimale advisering met een goede keuzemogelijkheid voor verschillende oplossingen. Wesselink denkt mee en is pro-actief in het realiseren van de beste oplossing. De afwerking van het project is top. De communicatie is snel en helder.
Mooi eindresultaat. Prima afgewerkt. Iedere dag alles netjes opgeruimd/achter gelaten.
ervaring met type woning zorgvuldige manier van werken wensen van de klant worden serieus genomen
Naar mijn wensen en verzoek is goed geluisterd. Het offerte traject is degelijk. De uitvoerders zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het afwerken en nazorg kan beter. Garantie is niet gegeven.
Wesselink Isolatie heeft de klus naar volle tevredenheid afgerond. We hebben aanmerkelijk minder last van het geluid van de bovenburen. Het team werkt netjes en vakkundig. Al met al zeer tevreden over de samenwerking!
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik hoor de buren nauwelijks. Zeker voor herhaling vatbaar.
Isofloc helpt uitstekend tegen kou. Klantvriendelijk bedrijf. Men zoekt, samen met de klant, naar de beste oplossing. Voor zover ik kan beoordelen, is de prijs redelijk.
vraag me tot nu toe af in hoeverre de geluidsisolatie resulteert in een afdoende resultaat. De combinatie met de uiteindelijke vloerbedekking zal de uitkomst moeten weergeven
Een mooi opgeleverde showroom waarbij aan alle details is gedacht. Over een paar maanden gaan we nog meer ruimtes verbouwen in samenwerking met Wesselink Bouw.
Voor Wesselink was gekozen omdat naast geluidsisolatie ook warmteisolatie een rol speelde. Nadat akoestisch gelaagde voorzetramen geen afdoende oplossing hadden geboden tegen de geluidshinder van de zolderkamer in een vrijstaand huisje dat gelegen is aan een doorgaande weg met zwaar (landbouw) verkeer, kan ik tot mijn grote vreugde melden dat de isolatie met cellulose en fermacell platen door Wesselink tot een substantiele vermindering van het verkeerslawaai heeft geleid! Het is nog niet echt koud geweest, maar nu al is te merken dat deze (op het noorden en oosten gelegen kamer veel warmer aanvoelt dan voor de isolatie. Op internet profilerert het bedrijf zich als eerljjk en vakkundig. Dat doen wel meer bedrijven, maar dit bedrijf maakt het waar!
prettige samenwerking alles netjes op tijd en zorgvuldig gebouwd jullie denken mee en zijn flexibel ik heb het positief ervaren dat jullie ook zijn langs geweest toen de resultaten mij tegenvielen
Er wordt heel duidelijk uitgelegd wat, in mijn geval, het isolatie materiaal doet. Ik woon er nog niet dus kan het niet testen, maar de manier waarop het contact en de werkzaamheden zijn verlopen geven een fijn en vertrouwd gevoel.