Goede prijs/prestatie en vriendelijk, correct personeel.
Wij zijn zeer tevreden met jullie bedrijf en onze verhuizing is perfect verlopen. De schade (een glas van een schilderij) is goed opge- lost. Wij zullen jullie bedrijf aanraden bij onze familie en vrienden. Nogmaals bedankt voor de goede veruis.
Alles vlot en goed georganiseerd verlopen
Deze seniorenverhuis van mijn 93-jarige moeder is bijzonder goed verlopen. Als oud schooldirecteur geef ik niet vaak een 10, maar die voor jullie is dik verdiend! Geweldig bedrijf.
Erg tevreden over hele routing: van opname taxatie tot en met dozen ophalen na de verhuizing. Ik zou De Bresser zeker aanbevelen!
Piano een juiste plaats gegeven, kleding terug in kast
Grote flexibiliteit geboden door het aanbieden van relatief lage opslagkosten. Vrij last minute kunnen verhuis en/of de datum van lossen gewijzigd worden.
goed team wat op elkaar ingespeeld was en alles verliep heel vlot
Wij zijn in alle opzichten uitermate tevreden over het verloop van de verhuizing, vanaf de taxatie t/m het ophalen van de dozen. Het was een rustige verhuizing en wij hebben de kwinkslagen tussendoor ook zeer gewaardeerd. (Willen jullie koffie? Als u nog een kwartiertje wacht, mevrouw, dan mogen we er cognac bij...)
Zie hierboven
Betere afstemming over wat is inbegrepen. In offerte stond niet dat linnengoed zou worden verhuisd. Telefonisch werd aangegeven dat dit wel zou worden mee verhuisd, maar verhuisteam was hier niet van op de hoogte en niet op voorbereid. Werd verder wel goed opgelost.
zeer vriendelijk en deskundig team! Onze verhuisdag was werkelijk een feest!
Bij het eerste contact via de telefoon werd er echt met me meegedacht
betrouwbare verhuizer !
Er werd zeer duidelijk advies gegeven over de beste optie en hoe het het voordeligst voor mij zou zijn. Het in en uitpakken ging zeer snel en praktisch.