Geruisloze verhuizing: snelle aanpak maar beheerst. Daar wordt een stressvolle dag rustiger van. Men geeft aan de tijd te hebben ipv te lopen jagen. Afvoeren van 3 items was erg prettig.
Niets aan te vullen
als extraatje een ritje naar de huisartsenpost aangeboden en gebruik van gemaakt, hulde daarvoor
Men gaat zorgvuldig om met onze spullen
Erg vriendelijke en behulpzame verhuizers.
Goedendag, Vervelend om te lezen dat de uiteindelijke verhuiskosten tegengevallen zijn. Wij werken het liefste met vaste verhuisprijzen, zodat er geen verrassingen achteraf komen. Wanneer bij een klant tijdens een rondgang niet geheel duidelijk is wat er nu exact verhuisd moet worden door de verhuizer of door de klant zelf, dan is de vaste prijs lastig te maken. We werken dan op basis van regie. Wanneer de klant dan uiteindelijk minder zelf gedaan heeft dan verwacht, dan zijn de kosten hoger dan in eerste instantie begroot. In dit geval was dat bijvoorbeeld een stuk de en montage van meubels, maar ook het zelf verhuizen van kleine spullen, welke nu alsnog door ons verzorgd zijn. Wij begrijpen uiteraard dat dit een tegenvaller kan zijn. Toch veel succes in de nieuwe woning. Groet, Team De Bresser Verhuizingen
Inleving, netjes. Aanpassen aan emotionele omstandigheden tijdens de verhuizing.
Ben tevreden!
n.v.t.
Prima Verhuisbedrijf
Schade aan een bank na 2 weken nog niet afgehandeld cq. behandeld. Wij weten echter niet hoe lang het duurt voordat schade normaliter wordt afgehandeld dus misschien reageren wij wat voorbarig.
Prettig, deskundig, goed werk
Perfect team. Harde werkers die heel goed begrijpen dat verhuizen erg stressvol is en je meteen op je gemak stellen.
Ga zo doir
gewoon de verwachting, voorstelling hoe alles zou gaan waargemaakt medewerkers zonder poespas en zeer bereidwillig, vriendelijk
Wij zijn gedurende 53 jaar 7 maal verhuisd. Wij classifiseren alle hierboven genoemde punten met een 10+. De offerte was zeer goed vergeleken met twee andere offertes (Nouwens en van Noort uit Waddinxveen). Alle problemen van "planning van de Leyhoeve" werden door jullie perfect opgelost. Ook de opslag van onze toeleverancier werd zeer goed opgelost. Onze conclusie: Perfect
In alle omstandigheden werken heel knap