Professionele verhuizer, aandacht voor en zuinig op de spullen en gingen pas weg toen alles 100% gereed was.
zou het niet weten
Goede service, ook telefonisch. Goed bereikbaar,en accuraat in de hulpvraag
Het was gewoon perfect!!
Alles naar wens en volgens afspraak.
Het verhuisteam Richard en Steward zijn in mijn ogen niet te overtreffen het is een prima stel
Een gemotiveerd en professioneel team die weet van aanpakken. Alles wordt rustig en gecontroleerd uitgevoerd, zonder het overzicht te verliezen. Een verhuisbedrijf welke aanbevelenswaard is. Proficiat voor deze beoordeling!
Allemaal 10? Ja, als het goed is dan dat ook maar geven. Sterke punt was dat toen bleek dat de toegang tot nieuwe woning niet bereikt kon worden op moment van aankomst er gezocht werd naar een andere klus voor die middag. Dit werd gevonden en om 15:30 kwam men netjes terug en heeft alles binnen gezet. Dat is meedenken en klantvriendelijkheid!
Super!
is prima geweest
Wij zijn zeer tevreden
Correcte en klantvriendelijke dienstverlening met een goede prijskwaliteit.
Verhuis team was super!! Positief, vriendelijk en 100% energie!!
buitengewoon vriendelijke verhuizers. Super service!
Wij hebben in een jaar tijd drie verhuisbewegingen en opslag meegemaakt met dit bedrijf. Telkens een heel goede ervaring. Super aardige taxateurs, kantoorpersoneel en behulpzame vriendelijke verhuizers. Iedereen was professioneel en er werd altijd teruggebeld etc. Wij vonden de prijzen zeer redelijk (ook kosten opslag).
snel, deskundig, vriendelijk
Het meedenken en de bereikbaarheid van de contactpersonen en de flexibiliteit is zeer onderscheidend
Flexibel, meedenkend. Ik beoordeel de leveringen van schoolmeubilair en de inhuizing daarvan. De afspraken die ik maak worden nagekomen en regelmatig dat onze klanten melden dat men content is met de mannen van De Bresser