Ploeg was vriendelijk en behulpzaam; alle vragen werden beantwoord en netjes afgehandeld. En ondanks het vreselijke weer bij het lossen en uitpakken bleef iedereen positief en netjes. De communicatie met kantoor en administratie was uitermate vriendelijk en professioneel. Enig minpuntje was dat men vergeten was de containers uit de opslag te halen en klaar te zetten, maar zelfs toen hebben we niet lang hoeven te wachten (maar daarom een 9 ipv 10). Fijn bedrijf met goed personeel; bedankt voor de hulp!
Goede ervaring en uitstekende handyman.
Had geen ervaring maar alles is vlot en goed verlopen
prettige verhuizing vanwege vriendelijke en kundige medewerkers.
Verhuizen op zich is niet erg leuk, maar met gezellige mensen scheelt het enorm. Snel en accuraat gewerkt !!
prima geregeld
Taxatie ivm prijsopgave en de verhuizing zijn perfect gelopen. Alleen de administratieve afhandeling was niet helemaal 100% door de onderlinge communicatie. Ik ben al vaak met de Bresser verhuisd en ik vind de efficiëntie en snelheid heel goed. De zorg voor kwetsbare spullen is uitstekend en er wordt duidelijk verteld hoe je moet inpakken en hoe de verhuizing zal gaan.
Alles is uitgevoerd zoals vooraf besproken
4 Mannen waren op tijd en heel beleefd....hebben ons snel verhuisd binnen Waalwijk. Om 13.00 stond alles op zijn plaats.
Duidelijk offerte en toelichting. Logistiek goede voorbereiding en uitvoering. Leuk personeel. Zorgvuldig in de uitvoering. Goede vraagbaak zowel voor als tijdens de verhuizing. Kortom, perfect geregeld. Complimenten.
Zeer aan te bevelen personeel
op een aantal misverstandjes na, uitstekende ervaring
de medewerkers hebben op een kundige en vlotte wijze onze verhuizing gerealiseerd
Snelle verhuizing en alles netjes afgeleverd. Vriendelijke verhuizers die zorgvuldig werken
harde werkers, sjouwers, voor deze zware klus in heel slecht weer en modderomstandigheden bij het nieuwe huis. Zij hebben hard gewerkt, niet gezucht of gemopperd, heel netjes met onze spullen omgegaan. Ik heb me geen zorgen hoeven maken of alle spullen wel heel en goed over zouden komen.
Netjes op de afgesproken tijd en direct aan het werk gegaan. Alles werd zorgvuldig ingepakt.
Door het inzicht en de ervarenheid van het verhuisteam waren wij in ongeveer 5 uur en zonder stress weer grotendeels gesetteld in ons nieuwe huis. Top!
Volgens afspraak, betaalbaar, no nonsense, vriendelijk en geen schade. Wat wil je nog meer?
duidelijke uitleg en afspraken, de verhuizers waren top, kundig en gezellig.....een aanrader
Prettig, snel, vakkundig en alles volgesn afspraak
Ondanks mijn vele verhuizingen was dit de eerste keer dat ik met een verhuisbedrijf heb gewerkt. En ik ben blij dat ik voor de Bresser heb gekozen, want het ging snel en deskundig. Vriendelijke jongens, behulpzaam, kortom top!
Als alleenstaande en ook nog eens vlak na ongeval waardoor ik veel minder mobiel ben zag ik als een berg tegen de verhuizing op. Het is echter alles soepel verlopen dankzij deskundig advies en (de) montage van diverse meubelstukken. Het verhuisteam is zorgvuldig met mijn bezittingen omgegaan.
Een grote, complexe verhuizing professioneel en geruisloos uitgevoerd. Zeer goede ervaring!
Na een prettig gesprek en uitstekende adviezen via email en telefoon, kozen wij voor De Bresser voor de verhuizing van mijn moeder. Verhuizen kan nogal stressvol zijn, maar het zeer professionele team maakte het tot een aangename en makkelijke ervaring. Vriendelijke, respectvolle en deskundige inpakkers, verhuizers en monteurs! In 2 halve dagen was alles gedaan; nog geen gebroken kopje vonden we terug. Wij zijn zeer tevreden en willen De Bresser graag aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de prima service en ondersteuning!
Alles gegaan volgens afspraak en fijne verhuizers!