Snel werk geleverd
De verhuizing van onze complete inboedel is, vanaf de eerste offerte aanvraag tot en met de laatste kast die op de eerste verdieping door het slaapkamer raam moest, goed georganiseerd en uitgevoerd door de firma De Bresser.
Onze inboedel is 8 maanden geleden zeer vakkundig ingepakt en in de opslag gegaan. Vorige week kwam de verhuiswagen weer voorrijden. Alles stond na een aantal uur weer netjes op zijn plaats in ons nieuwe huis. Volgens afspraak alles weer goed in elkaar gezet en onbeschadigd uit de container gekomen. Voorlopig gaan wij niet meer verhuizen, maar de volgende keer laten wij dat weer door de firma de Bresser uitvoeren.
Ik heb met bewondering toegekeken hoe de handyman, op aanwijzing van mijn 84-jarige moeder, uiterst geduldig foto's en schilderijen voor haar ophing. Geen moeite teveel. Er werd meegedacht en hard gewerkt.
Meedenken en afwerken van begin tot eind positief ervaren.
Al zal de volgende verhuizing nog wel even op zich laten wachten, volgende keer graag weer zo! Van het offreren, vervolgens de twee containers netjes inpakken en bijna 4 maanden later weer inhuizen, het liep op rolletjes. Stapels dozen en verhuisdekens, vloerbescherming, tape en inpakpapier, aan alles is gedacht. Ook het personeel denkt met je mee, positief en klantgericht. Na het uitpakken bleek hoe netjes en veilig de kwetsbare goederen waren ingepakt, super, geen schades gevonden!
Voor een vrouw alleen, die vanuit een groot huis met bedrijfshal naar een huurwoning moet in een andere plaats is het heel moeilijk alles te regelen. Vrienden en familie bieden hulp aan maar bij de meeste blijft dat toch bij woorden. Gelukkig heb ik De Bresser gevonden, ze komen kijken, noteren, geven gelijk een indicatie over de prijs en ZIJN er gewoon. Dozen op tijd gebracht, ondanks de corona toch 3 sterke mannen en een grote vrachtwagen op tijd en alle hulp die je kunt verwachten. Alles op zijn plaats in slechts 1 dag. Ik geef dus 5 sterren want ben enorm tevreden. Dank jullie wel. Een klein minpuntje, het pinapparaat was leeg en heb contant betaald. Helaas was dat alles wat ik in huis had en kon de lieve jongens die zo hard gewerkt hadden niet meer fooi geven. Dat zou ik nog goed willen maken dus ik hoor graag van u hoe ik dat kan doen.
Hebben meer voor ons gedaan als doorgesproken was
Vriendelijk, deskundig en meedenkend.
Mijn verhuizing verliep soepel Alles meteen op de juiste plek. Toppie!! Ben zeer tevreden over hoe alles ging!!
Gearriveerd op afgesproken tijdstip, snel en vakkundig werk en hoefde zelf geen hand uit te steken. Door het vragen om een "handyman" zijn gelijk alle lampen aangesloten.. Dit is de 3e keer dat ik met deze verhuizers in zee ben gegaan en dat (mocht het nodig zijn) ik dat de volgende keer weer zal doen... Vette 10....
Alle afspraken zijn goed nagekomen, genoeg dozen geleverd en de verhuizing ging vlot en efficiënt, allemaal perfect!
alles netjes geregeld
Verhuizen is ook vermoeiend voor die die verhuizen van adres
4e keer verhuisd met de Bresser. Aardige verhuizers, werken netjes. Kleine beschadiging, maar werd netjes opgelost. Betrouwbare verhuizer.
Prima voorbereiding, duidelijke instructies die goed op te volgen waren, voldoende dozen. Op de verhuisdag een team dat zorgvuldig en hard werkte in goede en prettige sfeer, dacht in oplossingen en in communicatie bleef met mij als bewoner.
alles naar wens verlopen
Zeer deskundig bedrijf
Alles ging goed, niks op aan te merken
Zie boven
Ik was wat laat met regelen, maar binnen 10 dagen konden de spullen verhuisd worden. Vriendelijke verhuizers, die netjes de spullen verhuisden over smalle trapjes, zonder vanalles te beschadigen.
We hadden ervoor gekozen om onze verhuizing door jullie laten verzorgen, moet zeggen dat het goed bevallen is. Het contact met kantoor voor de verhuis dag. De verhuizing zelf, je heren waren op tijd, niks was ze teveel, ze sjouwen hard,gingen voorzichtig met onze spullen om. Zou het anderen aan raden.
Het verhuisteam was op tijd.Respect voor je spullen.Kundig en denken in oplossingen.Ondanks dat de aanleiding om te verhuizen niet echt leuk was bleef de stemming prima.
Ploeg was vriendelijk en behulpzaam; alle vragen werden beantwoord en netjes afgehandeld. En ondanks het vreselijke weer bij het lossen en uitpakken bleef iedereen positief en netjes. De communicatie met kantoor en administratie was uitermate vriendelijk en professioneel. Enig minpuntje was dat men vergeten was de containers uit de opslag te halen en klaar te zetten, maar zelfs toen hebben we niet lang hoeven te wachten (maar daarom een 9 ipv 10). Fijn bedrijf met goed personeel; bedankt voor de hulp!