Ze waren op tijd aanwezig, deden hun werk goed en waren op tijd gereed.
Van begin tot het einde, zijn we heel tevreden. Het contact met Thomas en de offerte. Inpakken, verhuizing van Oisterwijk naar Breukeleveen. Geweldig bereidwillig. En met humor .... Frank. Alle mannen Top. Hartelijk dank en groet van Cees en Ruth GH.
De mannen waren netjes op tijd, vriendelijk en beleefd. Ze hebben de verhuizing volledig ontzorgd.
Onze inboedel is 6 mnd opgeslagen bij de Bresser. Het in- en uitpakken van de container is heel zorgvuldig gedaan waardoor er geen beschadigingen zijn ontstaan. Verder prima afspraken kunnen maken om de lege dozen op te halen. Hierdoor de verhuizing snel achter de rug.
Afgesproken om enkele grote stukken van ons tijdelijke appartement naar ons net verbouwde huis te brengen. Die enkele stukken werden zowat de gehele inventaris. Prima en snel gedaan.
Werken netjes komen afspraken na alles is goed verlopen
Dit keer Firma De Bresser ingehuurd voor de verhuis van bejaarde vader. Dat vraagt een andere benadering van de klant waaronder begrip, rust en inlevingsvermogen. Ook dat was aanwezig, zowel bij de intake als bij de verhuizing zelf. Het omzetten van de meubels nadat deze al op zijn plaats waren gezet was dan ook geen probleem en werd zonder commentaar uitgevoerd. Voor de vijfde keer De Bresser was wederom een hele goede ervaring.
De Bresser heeft ervoor gezorgd dat onze verhuizing snel en zonder problemen is verlopen. De mannen waren zeer vriendelijk en netjes en goed op elkaar ingespeeld.
De verhuizers waren op de aangegeven tijd aanwezig. Waren erg vriendelijk in het contact. Hebben ontzettend hard doorgewerkt en ook op het los adres alles netjes geplaatst waar wij wensten. Niks op aan te merken. Er is 1 beeld gesneuveld. Dat kan gebeuren. Hier wordt nog gekeken naar een oplossing. Enige was dat ze geen garderobe boxen bij zich hadden zoals vooraf besproken maar ook dat hebben ze opgelost door het alsnog in verhuisdozen te vervoeren.
De verhuizing verliep vlot zonder problemen. De verhuizers wisten van wanten.
Komen afspraken stipt na, aardige verhuizers en deskundige verpakking en behandeling van de spullen
De verhuizers waren stipt op tijd en werkten goed en rustig door.
Van tevoren wordt alles nog even doorgenomen, het ging bij mij voornamelijk om de grote spullen en een stel dozen volgens afspraak Iets extra’s meenemen was geen probleem. De mensen werken snel en hard zowel bij het ophalen als afleveren. Het was een goed team. Complimenten aan de medewerkers.
Zowel het inpakken als de opslag en het weer lossen is allemaal zeer vakundig en in aangename sfeer verlopen.
Prettig, netjes en hulpvaardig. Zeer tevreden
Goed werk gedaan en was snel gebeurd...had wel medelijden met de jongen met de hitte van 36 graden
Behulpzame mensen, die niet te lui zijn om een stapje extra te zetten en denken ook overal in mee.
Bijzonder goed! Contacten zijn prettig, verhuizers werken netjes. Ze zijn voorzichtig met de spullen, letten goed op dat ze nergens tegenaan botsen en zetten alles op de plek die je als klant aanwijst. We zijn echt dik tevreden!
Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Bij De Bresser heb ik gebruik gemaakt van verhuizen met tijdelijke opslag. De verhuizers kwamen keurig op de afgesproken tijd en bij zowel het in- als het uitladen een fijn team verhuizers. Ze werken zeer voorzichtig en respectvol met je spullen. Niets was hen teveel. De spullen kwamen prima uit de opslag. Al met al zeer tevreden over De Bresser Verhuizingen!
Komen afspraken na. Dozen en inpakpapier ruim op tijd geleverd met extra inpakadvies. Op de dag van verhuizing is alles goed ingepakt en zonder kleerscheuren vervoerd. Ter plekke alles weer gemonteerd. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Een geweldig bedrijf, goede communicatie, niets is teveel, alles keurig op tijd en volgens afspraak!
De mannen waren keurig op tijd aanwezig en weten van doorpakken. Er werd even een ronde door het huis gedaan, daarna werden de taken verdeeld en werd opgewekt, vriendelijk en efficiënt ingepakt en ingeladen. AANRADER!
Goede service, professionele aanpak.
Alle zaken rond de verhuizing waren uitstekend doorgesproken en goed geregeld. Kleine extra zaken waren geen probleem. De verhuizers waren vriendelijk, harde werkers en hadden kennelijk veel ervaring. En dat alles voor een heel geschikte prijs.