Geweldig werk. Goed voorbereid en punctueel uitgevoerd
Top bedrijf goede communicatie en uitvoering voor onze verhuizing naar de Franse Alpen. Alkes vlekkeloos en geen moeite te veel.
Alles geweldig
Plezierige mensen die een grote verhuizing in één dag hebben uitgevoerd
Twee verhuizingen met ertussenin enkele maanden opslag. De spullen werden zeer schokproef ingepakt en opgeslagen. De mensen zelf zijn heel vriendelijk. Tot twee maal toe zagen wij een goed op elkaar afgestemd team dat vlot en vrolijk werkte. Daarbij niet te vergeten dat zij in nauw contact staan met de backoffice zodat alles snel geregeld wordt. Dat ze nog een klusjesman in dienst hebben met gouden handjes, die de nazorg doet ontzorgt enorm. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening.
Het hele team was op de dag van de verhuizing erg goed. Zij hebben ons de zorg uit handen genomen. Heel goed.
De verhuizers van de Bresser deden hun werk zorgvuldig, werkten hard. Wat ik goed vond dat ieder verhuizer zich keurig voorstelde bij binnenkomst en ook netjes afscheid namen.
Uitstekend Verhuizing verliep op rolletjes.
Op tijd, correcte mensen. Supervlot. Goed verzorgd!!
Het is volgens afspraak gegaan, Snel zeer goed. Bedankt daarvoor
in 4 uur een heel huis leeg en vervolgens op naar het nieuwe huis waar opnieuw iedereen zijn best blijft doen om alles netjes neer te zetten.
Vakkundig, vriendelijk personeel dat echt kijkt hoe ze je kunnen ontzorgen. Flexibel in zowel planning als uitvoering. Onze spullen hebben de opslag van 8 maanden ook probleemloos doorstaan.
De inboedel (grote en kleine stukken) zijn keurig netjes ingepakt, verplaatst naar de opslag en ordentelijk thuisbezorgd.
Deze verhuizing was een verademing! Heel erg bedankt boys, als er ooit een volgende keer komt dan bellen we jullie. Alle medewerkers waren goed gehumeurd, niks was ze te veel, geen uitdaging te groot. De sfeer was uitstekend en de verhuizing liep op rolletjes. Precies wat we nodig hadden, want zelf vonden we het hartstikke spannend! Nogmaals erg bedankt. Ook voor de service van het brengen en halen van de dozen. Wij zijn fan.
De mannen hebben het geweldig gedaan , ze waren gezellig bezig en met veel beleid de spullen gedemonteerd en in het nieuwe appartement gemonteerd. Hierbij wil ik de fam.Bressers ook heel hartelijk danken voor de mooie bloemen die we daarna kregen.
Het was van begin tot eind percies wat mij beloofd was bij het gesprek.
De verhuis mannen kwamen optijd, sealden alle meubels in en werkten erg zorgvuldig. Het verliep vlot en alle meubels kwamen netjes aan op mijn nieuwe adres. Echt een aanrader dit bedrijf. Iedere euro waard
Opdracht om huis leeg te halen na overlijden bewoner. Goed verlopen, op tijd en in budget. Aanrader
vanwege jullie uitstekende en vriendelijke service.
Deze hardwerkende mensen weten je op je gemak te stellen in een stressvolle verhuizing. Keurig netjes en vlot.
verhuizing liep snel en soepel een goed team.
Een perfecte service van begin tot het eind. Goede en duidelijke afspraken bij de voorbereiding. Tijdens de verhuisdag een zeer professioneel team. hierdoor liep de gehele verhuizing op rolletjes. Een echte aanrader!
In alle rust zonder dat ook maar iets teveel is komt het team binnen en brengen zeer kundig alle spullen naar buiten in de opslag container. Het brengen van de spullen in ons nieuwe huis gebeurde op dezelfde manier. Al met al, heel erg tevreden! Zou t iedereen aanraden.
Gemaakte afspraken netjes nagekomen. Vriendelijke en vlotte inpakservice. Snelle en professioneel transport. Geen enkele beschadiging en alles netjes op tijd.
Zeer positieve ervaring. Verhuizers waren beleefd, voorzichtig met de spullen en dachten mee bij een klein probleem waar we tegenaan liepen. Dit super netjes opgelost. De volgende keer als ik ga verhuizen (hoop nog lang niet) kom ik zeker weer bij Bresser uit. Ik ga ze ook zeker adviseren bij vrienden en familie.