Vakkundig , correct en plezierig in de omgang
Geachte heer Roode, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst op jullie schitterende locatie! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Zéér betrokken makelaar, in avonduren en weekend altijd bereikbaar (hebben we zeer gewaardeerd), die oprecht haar uiterste best voor ons heeft gedaan en creatief mee heeft gedacht om de aankoop uiteindelijk te kunnen realiseren.
Geachte heer Beijderwellen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel plezier en geluk toegewenst in jullie nieuwe recreatiewoning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit VBO Makelaar
Geachte heer van den Heuvel, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en nog heel veel sterkte toegewenst voor deze "moeilijke" periode! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Komen afspraken na en zijn professioneel
Geachte heer ter Schiphorst, Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Beste Nick en Yari, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geregeld via financieel adviseur, zelf geen contact gehad
Geachte heer Neefs, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Onze ervaringen met Mevr. Liesbeth de Wit zijn positief. Aardig en verstand van zaken.
Geachte mevrouw den Hartog, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie heerlijke woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Taxatie snel uitgevoerd.
Geachte heer de Boer, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Punctueel, netjes en georganiseerd komt de vertegenwoordigster over. Luistert goed naar de wensen van de klant (ik) en heeft blijkbaar ook veel verstand van zaken.
Geachte heer Struijk, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel succes toegewenst met de stappen die u nu gaat ondernemen. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
klant vriendelijk en betroken
Geachte de L'Or, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in uw fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
geen, keep up the good work
Geachte mevrouw de Groot, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Afspraken na gekomen en snel papieren binnen
Geachte mevrouw Branderhorst, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Ik wens u heel veel wijsheid toe met de beslissingen die u de komende periode gaat nemen. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Taxatie werd professioneel uitgevoerd. Er was genoeg ruimte voor vragen.
Geachte heer van Hulzen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel succes toegewenst met uw verbouwing! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte mevrouw van Gool, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer Koman, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
het ging wel snel, weinig foto's gemaakt
Geachte mevrouw Vermeer, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel goed dat u de beoordeling heeft ingevuld, uiteindelijk hebben wij elkaar gesproken tijdens de taxatie. Nog heel veel woongenot toegewenst in uw fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
De financier had een aantal keer aanvullende info nodig, zoals bijvoorbeeld een omschrijving in het kadaster die toelichting nodig had. Tot drie keer toe heb ik de taxateur moeten vragen om een verklaring te mailen om een en ander te bevestigen. Dit was steeds geen probleem. Voor mij ook erg belangrijk was, dat ik de info steeds heel snel kreeg toe gestuurd. Top!
Geachte mevrouw Adriaans, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Fijn dat alles nu goed geregeld is. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer Geenen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat Wout nu zijn eigen "stekje" heeft! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Beste mevrouw van Bergen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Nog heel veel woongenot toegewenst in uw heerlijke woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snel, zakelijk, nauwkeurig.
Geachte heer Hogeboom, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snel en betrouwbaar. Eerlijk advies
Geachte mevrouw van Mourik, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
correct en netjes
Beste heer Peeters, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Opdracht voor taxatie ging vanzelf en is prima afgehandeld.
Beste heer van den Oever, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
stipt, betrokken , vakkundig
Beste mevrouw Frankemolle, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in uw fijne woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Op een rustige, geïnteresseerde manier nam ze alles door
Geachte mevrouw Melis, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie fijne woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vluchtheuvelstraat 4
5316BE Delwijnen
Taxatie en Aankoop van Woning of Huis bij Makelaardij de Wit Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor professionele woning taxaties en deskundige bemiddeling bij de aankoop van een huis. Of u nu een woning wilt laten taxeren of hulp zoekt bij het aankopen van een huis, wij staan voor u klaar. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VastgoedNED, een betrouwbare brancheorganisatie die zorgt voor een stabiele en goed georganiseerde woningmarkt. Met gedeelde normen en een heldere gedrags- en beroepscode bevorderen zij, volgens de Europese standaard die CEPI stelt, een eerlijke en transparante vastgoedmarkt. Onze werkwijze draagt bij aan een zorgvuldige taxatie van uw woning en een soepele aankoop van uw nieuwe huis. Wij stellen kwaliteit en betrouwbaarheid voorop en zetten ons volledig in voor de belangen van onze klanten. Als consument staat u centraal, en wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), wat garandeert dat u te maken heeft met een erkende en gekwalificeerde professional voor uw woning taxatie.