Makkelijk een afspraak kunnen maken, professionele en vriendelijke dame.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en nog heel veel woongenot toegewenst in jullie heerlijke woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit
Prettige accurate mevrouw die secuur te werk gaat en haar afspraken nakomt.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en nog heel veel woongenot toegewenst in jullie fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel succes toegewenst met de bouw van jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling en heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel geluk toegewenst in uw bijzondere nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Taxatie snel in gepland en professioneel uitgevoerd
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Begrijpelijk dat je eerder geïnformeerd had willen worden, er zit over het algemeen nogal wat tijdsdruk op een taxatie en bovendien hangt er nogal wat vanaf. Helaas was jouw taxatie net een van de eerste die gemaakt moest worden in het nieuwe taxatiemodel. Dit nieuwe taxatiemodel bracht zowel voor het NWWI als voor veel taxateurs nogal wat onduidelijk mee, waardoor het NWWI achterstand op ging lopen en het langer duurde voordat taxateurs een terugkoppeling kregen of het rapport al dan niet goed bevonden was. Dat alles bij het NWWI langer zou duren had ik ook niet voorzien, anders had ik daar zeker eerder op geanticipeerd, dus bij deze mijn excuses voor het hierdoor ontstane ongemak. Tevens bedankt voor de tip. In het vervolg zullen we zeker in de gaten houden dat we opdrachtgevers tijdig informeren als we denken dat er een vertraging zal optreden. Bij deze wil ik je ook nog heel veel geluk toe wensen in je nieuwe appartement! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snel en gedegen werk geleverd. Fijn in de communicatie.
We hebben de taxatie als zeer positief ervaren. Ondanks dat er een probleem ontstond ivm de nieuwe wetgeving, hebben ze dat creatief opgelost zonder meerprijs. Net verslag en nog een aanvulling op wens erbij gedaan. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden geweest over de samenwerking.
doet haar werk wat moet
Geachte heer Melkert, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling en heel veel geluk toegewenst met uw (nieuwe) leven in Frankrijk! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Professionele, accurate en snelle afhandeling. Prettig in communicatie, goed bereikbaar. Voor zover ik dat kan beoordelen een zeer volledig taxatierapport.
Geachte mevrouw van Puijenbroek, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
een gezellig gesprek.
Beste Jaco en Anke, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Mevrouw hield me van elke stap die gemaakt werd op de hoogte. Perfect!
Geachte heer Manders, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Fijn en vlot contact met Liesbeth, alles is soepel en spoedig verlopen.
Beste Ilja, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie mooie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer Kilic, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer van de Scheur, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snel goed en volgens afspraak. Goede prijs kwaliteit.
Geachte heer van Horssen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Alles was keurig en snel geregeld. Afspraken werden op tijd en netjes nagekomen. Goed overleg en bij vragen snel antwoord. Kortom erg fijn gegaan allemaal
Geachte mevrouw Honcoop, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel succes toegewenst met de verdere bouw van uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snelle en goede service
Geachte heer Verwijs, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw mooie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Zeer nette taxatie en snelle reactie en oplevering van rapport. Kortom een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Zou dit kantoor zeker aan bevelen bij anderen.
Geachte heer Wever, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte mevrouw Peeters, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Nog heel veel woongenot toegewenst in uw fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Er werd heel snel geschakeld en we werden heel goed op de hoogte gehouden van de status. Erg prettige manier van communiceren.
Geachte mevrouw van Ooijen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snelle en vakkundige afhandeling van de taxatie.
Beste Marco, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst op jullie fijne plekje! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
heel betrokken bij de taxatie
Geachte heer Kruissen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie met veel zorg verbouwde woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Keurig op tijd op de afspraak aanwezig. Fijn dat ik mee mocht met de taxatie.
Geachte mevrouw Willemen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe appartement! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer van Heumen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vluchtheuvelstraat 4
5316BE Delwijnen
Taxatie en Aankoop van Woning of Huis bij Makelaardij de Wit Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor professionele woning taxaties en deskundige bemiddeling bij de aankoop van een huis. Of u nu een woning wilt laten taxeren of hulp zoekt bij het aankopen van een huis, wij staan voor u klaar. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VastgoedNED, een betrouwbare brancheorganisatie die zorgt voor een stabiele en goed georganiseerde woningmarkt. Met gedeelde normen en een heldere gedrags- en beroepscode bevorderen zij, volgens de Europese standaard die CEPI stelt, een eerlijke en transparante vastgoedmarkt. Onze werkwijze draagt bij aan een zorgvuldige taxatie van uw woning en een soepele aankoop van uw nieuwe huis. Wij stellen kwaliteit en betrouwbaarheid voorop en zetten ons volledig in voor de belangen van onze klanten. Als consument staat u centraal, en wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), wat garandeert dat u te maken heeft met een erkende en gekwalificeerde professional voor uw woning taxatie.