Snel, efficiënt, ter zake.
Goed snel vakkundig en zakelijk
Super snel en niet duur
Zeer positieve ervaring met Raad en Daad, waardoor mijn echtscheiding met 2 maanden geregeld was. Martijn legde alles duidelijk en gestructureerd uit. Hierdoor stond alles ook snel op papier
Ik ben heel goed geholpen en alles wat er verteld werd door mevrouw rahima is ook gebeurd
goed gevoel, namen de tijd en erg vriendelijk en accuraat
afspraken mbt procedure tijd heel goed nagekomen.
Discreet, netjes en duidelijke uitleg. Er wordt gedaan wat is beloofd.
Mijn eerste ervaring was een telefonisch consult met een dame wat mij erg tegen stond. Maar na een gesprek met Martijn ging er een wereld voor mij open.
Rustige en correct aanpak
Positieve gesprekken. Goede uitleg en zeer geduldig. Oplossingsgericht. Heel erg tevreden
Nadat ik online een offerte had aangevraagd, werd ik binnen een dag teruggebeld. De informatie was uitgebreid en helder. Afspraken waren snel gemaakt en werden altijd nagekomen. Onze echtscheiding is zeer goed en snel afgehandeld (dat kan mede komen doordat er geen juridische ingewikkeldheden waren en wij beiden overal van af hebben gezien, zoals partneralimentatie en bijzonder partnerpensioen, wij geen kinderen en/of huisdieren hebben en we zelf al alle inboedel en huisraad onderling hadden verdeeld. Er was niets om strijd over te hebben).
netjes en goed geregeld
Perfecte uitleg en eindbeoordeling
Martijn heeft goed meegedacht over (on)mogelijkheden. Ook reageerde hij goed op vragen binnen en buiten het gesprek (dus tussendoor via telefoon of mail).
Vond het niet zo positief
Zakelijk deskundig en to the point
Vriendelijk, correct, duidelijk, verstand van zaken. Alles keurig geregeld.
Ontvangst was vriendelijk. Alles werd goed uitgelegd en snel geregeld.
niet vergeten stukke door te sturen naar de advocaat
Dank je wel Rahima je aanpak was zeer duidelijk. Het was fijn zo zakelijk te zijn. Voorkomt ruzie of onenigheid tussen de te scheiden koppels.
Empatisch, correct en rationeel. Zowel telefonisch overleg als persoonlijk gesprek prima.
Super geregeld en zeer snel!
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel
Welkom op de pagina van Klantenvertellen van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. en Easy Echtscheiding. Na het sluiten van ieder dossier vragen wij onze cliënten aan te geven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunt u zien of onze werkwijze aansluit bij uw wensen. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is sinds 2006 gespecialiseerd in het oplossen van geschillen door mediation en het geven van juridisch en fiscaal advies. Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad. Met een ervaren team van gecertificeerde adviseurs & mediators begeleiden wij jaarlijks vele honderden cliënten bij het discreet oplossen van geschillen.