Handelt een vervelende kwestie op een prettige manier af.
Goede ervaring! Rustige,vriendelijke en deskundige benadering.
Prettig, zakelijk, belangen van beide belanghebbenden worden besproken waarbij rechten en plichten de leidraad zijn. Op verzoek van ons persoonlijke wensen kunnen toepassen. Snelle doorlooptijden en altijd contact mogelijk. Ondanks bedenktijden toch vlotte afhandeling
Duidelijke communicatie (soms iets te ingewikkelde termen) en afspraken. Gezegd werd met 4-6 weken scheiding rond en dat klopt ook ! Zelfs met feestdagen (in ons geval kerst en oud en nieuw) ertussen.
KAN NIET BETER
Zeer deskundige afhandeling van mijn scheiding. Zou iedereen aanbevelen om naar jullie toe te gaan.
heel profesioneel en alles was mooi op tijd geregeld
Alles is probleemloos verlopen ze wist waar ze mee bezig was
Netjes ontvangen nemen de tijd voor je.
Super fijn geholpen en.ook heel erg snel
Wij zijn op een duidelijke en goede wijze geholpen
Zeer klantvriendelijk, top service, en heb nog een paar keer om advies gevraagt en dit gekregen. ik raad het zeker aan bij vrienden als dit nodig zou zijn.
prettig en vlot verloop; meedenkend en alternatieven aandragend
Ik kreeg een snelle reactie op mijn vragen die ik stelde op de site .. Alles is netjes en snel bij ons afgewikkeld . En alles zonder vechtscheiding . Wel goed dat je soms asn het denken wordt gezet over sommige onderwerpen .
Snelle en heldere manier van afwikkelen van de scheiding.
Duidelijk, doortastend, wel oog en begrip voor emoties maar niet meegaand in emoties, kan en moet ook niet als er zaken geregeld moeten worden. Onze zaak was niet heel ingewikkeld (geen kinderen, geen koophuis, geen vermogen, we gunden elkaar een soepele afwikkeling), ik kan niet beoordelen hoe de organisatie met ingewikkeldere zaken omgaat.
Ondanks dat scheiding een beladen onderwerp is bleef het bij ons gelukkig lekker luchtig. Fijne gesprekspartners en goede begeleiding. Niet moeilijk en omslachtig. Maar zo moet je er samen met je partner dan ook wel instaan. Uiteraard hoop ik voor niemand dat een scheiding nodig is. Maar mocht dit toch voorkomen dan zou ik deze organisatie zeker aanraden.
Heel deskundig. Goed advies en snelle afhandeling. Vond het alleen jammer geen bericht gehad Waneer ik precies geschrijden was.
Afspraken konden snel ingepland worden
Het is erg positief dat de zaak vanaf de 1ste afspraak heel snel is opgepakt en afgehandeld.
Snel, efficiënt, ter zake.
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel
Welkom op de pagina van Klantenvertellen van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. en Easy Echtscheiding. Na het sluiten van ieder dossier vragen wij onze cliënten aan te geven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunt u zien of onze werkwijze aansluit bij uw wensen. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is sinds 2006 gespecialiseerd in het oplossen van geschillen door mediation en het geven van juridisch en fiscaal advies. Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad. Met een ervaren team van gecertificeerde adviseurs & mediators begeleiden wij jaarlijks vele honderden cliënten bij het discreet oplossen van geschillen.