Beter luisteren en geen partij trekken
Uitermate tevreden. Snel proces. Zeer deskundig en persoonlijk contact. Duidelijk de procedure uitgelegd en veel begrip voor de persoonlijke situatie.
Heel goede begeleiding gekregen van Shabnam.Ze wist altijd weer op het juiste spoor verder te gaan en ons uit de emotie te halen.We voelden ons beiden serieus genomen en ze veerde mee wanneer nodig.Voelde de moeilijke situatie goed aan.Dankjewel,Shabnam!
Goed, deskundig en snel , wat heel prettig ervaren werd
Gaby is deskundig /betrokken en geeft goed afvies! Grijpt ook in indien nodig tijdens de onderhandelingen. Rustig en standvastig .
Niet zo goede ervaring, als er afspraak gemaakt wordt door beide partijen en de ene partij geeft nadat de papieren zijn ingestuurd naar de advocaat duidelijk aan dat die de afspraken niet na gaat komen, wordt er gemakkelijk gedaan om te zeggen dat de andere partij maar een advocaat moet inhuren.
Thea heeft ons kundig maar ook met betrokkenheid geholpen. Ondanks de ongemakkelijk en verdrietige situatie voelde ik me op mijn gemak. Dank daar voor.
Prima geholpen!
Constructief overleg waardoor e.e.a. snel afgewikkeld kon worden.
Zeer goede ervaringen op gedaan om nooit meer te trouwen.
goed geholpen als ik weer Hulp nodig heb zal ik weer naar jullie toe gaan
Efficiënt en effectief. Deed volledig aan onze wensen/verwachtingen en meer
Alles is correct verlopen op een vriendelijke en begripvolle manier
Nette goede begeleiding in het proces van scheiden
er werd tijd genomen en mee gedacht voor oplossingen waar je met zijn tweeen even geen oplossing wist
Raad & Daad in de persoon van onze mediator, maakte alles waar, wat zij beloofden in de voorgesprekken. Dat was erg prettig!
Rahima was ontzettend behulpzaam en begripvol. Scheiding verliep vlot en soepel. Ze ware erg betrokken kwamen de afspraken na.
Vond het allemaal prima, vlot, deskundig en empathisch, zeker gezien de treurige reden van het contact
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel
Welkom op de pagina van Klantenvertellen van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. en Easy Echtscheiding. Na het sluiten van ieder dossier vragen wij onze cliënten aan te geven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunt u zien of onze werkwijze aansluit bij uw wensen. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is sinds 2006 gespecialiseerd in het oplossen van geschillen door mediation en het geven van juridisch en fiscaal advies. Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad. Met een ervaren team van gecertificeerde adviseurs & mediators begeleiden wij jaarlijks vele honderden cliënten bij het discreet oplossen van geschillen.