duidelijk
Goede begeleiding en snelle afhandeling..
Ik hoop dat niemand bij z'n beslissing komen in het leven maar als dat gebeurd je kan niks aan doen . Ik raad deze instantie (Raad&Daad adviesen ) bij mijn vrienden en collega aan.ik hoop jullie succes verder in jouw zaken. Faezeh
Zie boven dat is het antwoord
Ik had het gevoel dat er begrip was en dat er goed geluisterd werd en ook het advies was erg fijn.
Combinatie van empathie en zakelijkheid en begeleiding op maat.
De ervaring met Raad,Advies&Mediation is als zeer prettig ervaren. Fijn deze kon bijstaan en helpen met alles te regelen.
Goede hulp en advies
Het is dat mijn ex met u in zee wilde.
Beste Daze, Ik betreur het ten zeerste dat niet u niet tevreden bent over de mediation. Bij aanvang van de mediation hebben we besproken dat een mediation op vrijwillige basis plaatsvindt en dat u er altijd mee kunt stoppen. Het is jammer dat u dit niet tijdens het mediationgesprek heeft aangeven, dan had ik nogmaals de toegevoegde waarde kunnen toelichten en wellicht uw ontevredenheid kunnen wegnemen. Uw mediator
Goed advies en onpartijdig
Prima geholpen
Zeer correct, netjes en vlot zijn de zaken afgehandeld
Het contact was goed, direct en duidelijk. Rustig en vol empathie. Enige minpunt in deze is dat ik via de notaris al had vernomen dat mijn scheiding ingeschreven was in de gemeente en dit pas een paar dagen later via de mail te horen kreeg van Raad & Daad.
Vanf het begin tot afsluiting duidelijk over hoe en wat er plaats gaat vinden. Goede begeleiding tot het komen van een gezamenlijk doel.
Eenmalig consult gehad voor scheiding met mediation. Goed hoe snel het convenant uitgewerkt was.
Altijd goed bereikbaar, betrouwbaar, goede voorlichting en alles uitstekend afgerond!
Zie hierboven
Goed en beknopte advies.
Goed proces en wat je ervan mag verwachten.
Danielle heeft ons prettig geholpen.
Raad en daad is prima, advocatenkantoor die ze inschakelen is dramatisch
Ik heb ondanks het onderwerp de hulp als zeer fijn en gedegen ervaren. Met oog voor beide partijen maar ook de goede spiegel en fijn dat er een duidelijk economische aspect ook wordt meegenomen. Kortom een aanrader!
Nette communicatie, snelle antwoorden op vragen
Er werd goed geluisterd en advies was duidelijk.
Prima mediation traject doorlopen. Ondanks de pijnlijke scheiding heeft Gaby van RAAD&DAAD een belangrijke rol gespeeld bij de bemiddeling. Echt klasse!!
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel
Welkom op de pagina van Klantenvertellen van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. en Easy Echtscheiding. Na het sluiten van ieder dossier vragen wij onze cliënten aan te geven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunt u zien of onze werkwijze aansluit bij uw wensen. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is sinds 2006 gespecialiseerd in het oplossen van geschillen door mediation en het geven van juridisch en fiscaal advies. Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad. Met een ervaren team van gecertificeerde adviseurs & mediators begeleiden wij jaarlijks vele honderden cliënten bij het discreet oplossen van geschillen.