Zeer positief kennismakingsgesprek met 365 zon (Huibert bedankt) Offerte duidelijk en volgens afspraak Monteurs leverden prima werk en waren prettig in de omgang Kleine storing met de omvormer is netjes afgehandeld en geen last meer achteraf De opbrengst van de panelen is tot nog toe boven verwachting van 3200KW ik denk voorzichtig aan 4000KW Al met al prima ga zo door!!!!!!
duidelijke uitleg en goede service
Vakmanschap installateurs: leggen van zonnnepanelen een 8 echter het aanleggen cq wegwerken van kabels etc had veel beter moeten gebeuren een 5.
Prima bedrijf. Prettig contact.
na diverse opties dit bedrijf gekozen. De recensies uit de buurt zijn goed en na offerte was alles snel geregeld.
Top bedrijf
snelle reactie, vlot onderhandelen. Tijdig leveren.
Advies aan huis Concurrerende prijzen Direct uit voorraad leverbaar evt zelf ophalen Bekend merk omvormer, geen onbekend chinees merk Makkelijk zelf te leggen
Alles prima verzorgt en ook behulpzaam bij het uitzoeken van subsidies en installeren slimme meters
goede service en gelijk iemand aan de telefoon die er vanaf weet heb ook al enige mensen uw bedrijf aangeraden geen gezeur met vooraf betalen(is wel klantvriendelijk)
Op tijd geleverd, snelle montage
Prettige monteurs om mee te werken.
Uitermate vakkundig gemonteerd,binnen 8 uur operationeel (super).
Offerte, prijsafspraken en installatie perfect!
3 dagen professioneel gesleuteld om alles goed op het dak te krijgen.
Alles is naar wens en afspraak verlopen.
Goede communicatie en objectief advies. Zelf veel research verricht
Zeer plezierige leverancier , weinig capsones , no nonsense , betrouwbaar .
365Zon heeft reeds een functionerend systeem opgeleverd
Duidelijke offerte, goede prijs/kwaliteit verhouding, goed materiaal, ervaren installateurs. Ik ben al met al zeer tevreden over het geleverde systeem.
Zeer positief gesprek vooraf met de kennis adviseur, die snel en adequaat reageerde op vragen (Gert-Jan Hensing). Daarna zijn de zonnepanelen netjes en goed geinstalleerd (door Roy en Bart).
Geen kabels door een lucht afvoer leggen die in de keuken uitkomen dit ivm vocht. Dit had door de koker die om de afvoer zit gevoerd kunnen worden.
Installatie OK Verhelpen storing (zie Tips en ....) OK Werking OK
zie boven
Afspraken worden perfect nagekomen Prijs is zeer concurrerend Montage is netjes-professioneel Werking tot nu nu toe goed