goede service, goed behandeld

Zeer positief kennismakingsgesprek met 365 zon (Huibert bedankt) Offerte duidelijk en volgens afspraak Monteurs leverden prima werk en waren prettig in de omgang Kleine storing met de omvormer is netjes afgehandeld en geen last meer achteraf De opbrengst van de panelen is tot nog toe boven verwachting van 3200KW ik denk voorzichtig aan 4000KW Al met al prima ga zo door!!!!!!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: NIEUW TOSTIIJZER VOOR DE MONTEURS (grapje)

goede service, goed behandeld

duidelijke uitleg en goede service

goede service, goed behandeld

Vakmanschap installateurs: leggen van zonnnepanelen een 8 echter het aanleggen cq wegwerken van kabels etc had veel beter moeten gebeuren een 5.

goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Prettig contact.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Goede orientatie op locatie voor installatie is aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

na diverse opties dit bedrijf gekozen. De recensies uit de buurt zijn goed en na offerte was alles snel geregeld.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: wel voortaan na boren gat door dak waar kabels vd panelen doorgaan, afdichten door wat pur in te spuiten. anders voel je het gewoon tochten. heb zelf bus pur gekocht om dit op te lossen.

Top bedrijf

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Snelle communicatie. Ook voor lopende vragen.

goede service, goed behandeld

snelle reactie, vlot onderhandelen. Tijdig leveren.

• Tips/ verbeterpunten: nvt

goede service, goed behandeld

Advies aan huis Concurrerende prijzen Direct uit voorraad leverbaar evt zelf ophalen Bekend merk omvormer, geen onbekend chinees merk Makkelijk zelf te leggen

goede service, goed behandeld

Alles prima verzorgt en ook behulpzaam bij het uitzoeken van subsidies en installeren slimme meters

goede service, goed behandeld

goede service en gelijk iemand aan de telefoon die er vanaf weet heb ook al enige mensen uw bedrijf aangeraden geen gezeur met vooraf betalen(is wel klantvriendelijk)

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: vertel de mensen ook dat als ze meer panelen bij willen plaatsen later ook een andere inverter nodig hebben verder een geweldig bedrijf

goede service, goed behandeld

Op tijd geleverd, snelle montage

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Onhandig gedoe met de pannenlift, moest met de hand verreden worden en kon eigenlijk niet goed geplaatst worden, Monteurs kenden het apparaat ook niet.

goede service, goed behandeld

Prettige monteurs om mee te werken.

goede service, goed behandeld

Uitermate vakkundig gemonteerd,binnen 8 uur operationeel (super).

goede service, goed behandeld

Offerte, prijsafspraken en installatie perfect!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Als klanten de youless product afnemen, direct in de prijs of bij installatie dit ook digital installeren. Het installeren en on-line krijgen is voor particulieren en zakelijke klanten wellicht lastiger dan dat jullie denken.

goede service, goed behandeld

3 dagen professioneel gesleuteld om alles goed op het dak te krijgen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Iets meer kennis van 3 fasen techniek om aansluitfouten te herkennen

goede service, goed behandeld

Alles is naar wens en afspraak verlopen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: was naar wens.

goede service, goed behandeld

Goede communicatie en objectief advies. Zelf veel research verricht

• Ik ben: een particulier

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer plezierige leverancier , weinig capsones , no nonsense , betrouwbaar .

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Wat betere meetsystemen voor op computer/smartphone.

365Zon heeft reeds een functionerend systeem opgeleverd

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: Beter onderbouwen waarom de preformance is zoals die is

goede service, goed behandeld

Duidelijke offerte, goede prijs/kwaliteit verhouding, goed materiaal, ervaren installateurs. Ik ben al met al zeer tevreden over het geleverde systeem.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Adviseur moet voor de installatie met de installateurs afstemmen of het geplande aantal panelen op de beschikbare ruimte past en of het dak technisch geschikt is om de panelen te plaatsen.

voldoende, een redelijke ervaring

Zeer positief gesprek vooraf met de kennis adviseur, die snel en adequaat reageerde op vragen (Gert-Jan Hensing). Daarna zijn de zonnepanelen netjes en goed geinstalleerd (door Roy en Bart).

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Communicatie (afspraak maken voor het installeren van de zonnepanelen) kan beter.

goede service, goed behandeld

Geen kabels door een lucht afvoer leggen die in de keuken uitkomen dit ivm vocht. Dit had door de koker die om de afvoer zit gevoerd kunnen worden.

Installatie OK Verhelpen storing (zie Tips en ....) OK Werking OK

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Eén opmerking: Ik heb 16 panelen omdat ik vond dat ik het dakoppervlak maximaal moest benutten (De eerste offerte was 14 panelen). Dit is echter net iets te veel voor de converter, die op zeer mooie dagen het geleverde vermogen wat "knijpt". Dit oververmogen van de panelen had de adviseur moeten weten. Mogelijk was dit ook de oorzaak van een zo nu en dan optredende storing (uitval). Dit probleem is verholpen na installatie van nieuwe software. Sindsdien werkt alles OK

zie boven

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: geen nazorg of info

goede service, goed behandeld

Afspraken worden perfect nagekomen Prijs is zeer concurrerend Montage is netjes-professioneel Werking tot nu nu toe goed

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop