Op alle vragen die ik had werd snel en adequaat gereageerd. Zeer behulpzaam, betrokken en na tekenen van de offerte konden de zonnepanelen gelukkig al heel snel worden geplaatst. Alles werkt naar behoren en ik ben zeer blij met mijn zonnepanelen! Opbrengst is netjes te monitoren via o.a. een smartphone-app.
De contacten met de organisatie, zowel met de adviseur als de installateurs was prima. De installateurs, vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Het feit dat je op de dag van oplevering gebeld wordt om te vragen hoe het is gegaan vond ik erg prettig.
vooral de steunen voor plat dak van beton hebben de doorslag gegeven om met 365zon in zee te gaan. nette strakke uitstraling.
GOED
Leuk gesprek met adviseur aan huis. Snelle offerte in huis. Installatie snel en volgens afspraak. Duurdere producten geleverd dan afgesproken, maar zonder meerprijs. NB. Nazorg is er niet geweest - was ook niet nodig, en op garantie heb ik nog geen aanspraak hoeven doen, dus beide kan ik niet beoordelen -> NVT gezet.
alles is naar wens verlopen, fijne samenwerking.
Ondanks een tegenvaller waar wij onverwachts tegen aan liepen is dit super opgelost. Niets dan lof.
kwam goed over
Vlugge reactie en levering. Kwalitatief goed product en scherpe prijs.
wij hebben goeie ervaring jammer dat er 2 panelen meer op konden later besteld dus daarvan geen subsiedie ontvangen maar de rest is uitstekend
Vlot afgewikkeld.kwaliteitsproduct voor redelijke prijs.
Alle afspraken zijn nagekomen. De adviseur heeft mij goed en volledig ingelicht. De 2 installqteurs waren correct en werkten hard.
Door grote vraag van de markt niet in staat snel te leveren. Door transporteur verkeerde levering en incompleet maar een zeer goede nazorg. Een belletje is voldoende. Complimenten voor de afhandeling van verkeerde levering en snelle nalevering
geleverde installatie werkte na 2 maanden niet meer, na tel. overleg werdt er direct een nieuwe omvormer kosteloos opgestuurd, prima service.
Het contact met de klanten is goed: snel antwoord op vragen. Er wordt goed mee- en nagedacht over plaatselijke omstandigheden.
Na een jaar productie heeft de installatie ruim aan de beloofde verwachtingen voldaan.
Mijn ervaring is nog nul. Dat moet de tijd leren. Wel was de communicatie matig. Ik werd niet gebeld over het tijdstip van installatie.
binnen een collectief bewoners project met buurtpreventie werkgroep Apostelwijk.
gewoon goed , zonder poespas
flexibel bij de oplossing van blunder
De adviseur moet niet vertellen dat de kabbel vanat de omvormer naar de meterkast door een bestaande leiding kan en vervolgens komen de monteurs en leggen een dikke kabel op de muur van boven naar onder. Ook moest ik nabellen omdat de monteurs het niet goed afgewerkt hadden. Dit moet ook niet nodig zijn.
alles in overleg, snelle en nette afwerking, alles op de aangegeven data
Snelle reactie bij aanvraag, goede en duidelijke informartie in het voor traject en een persoonlijke benadering en thuisbezoek om situatie te beoordelen en vragen te beantwoorden.