Over de uitleg, verkoop en plaatsing zijn wij tot op heden tevreden. Goede begeleiding. Montageteam was correct in het contact naar ons toe.
Bedankt voor je feedback. Vervelend dat de levering van de materialen in eerste instantie niet compleet bleek te zijn. Ik zie dat je wat "lage" cijfers gegevens hebt voor de meeste onderdelen. Kan je dit misschien toelichten? Met je terugkoppeling kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. Met vriendelijke groet, Lars (365zon)
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Offertes zijn helder en duidelijk, vlotte communicatie. En bij gebleken veranderde situatie werd dit dezelfde dag en vakkundig opgelost. -> telefoon wordt beantwoord
Snelle, goede en duidelijke communicatie. Jullie komen je gemaakte afspraken erg goed na en als er onverhoopt wat fout gaat, dan reageren jullie snel. Ook de service voor beantwoorden van vragen, naleveren van een paar onderdelen die er niet voldoende waren en het mogen lenen van gereedschap (zelf thuis brengen). Allemaal super en tegen een goede prijs!
Snelle en juiste beantwoording van vragen voor, tijdens en na het installeren van de zonnepanelen, ook al hebben we er maar 8 willen plaatsen
Zeer vriendelijk en behulpzaam in een nieuwe markt.
Prima geholpen zowel qua info alsook de montage. Nu afwachten wat de zonnenpannelen gaan opleveren
Omdat ikzelf geen of nauwelijks kennis heb van zonnepanelen, kan ik de deskundigheid van de adviseur moeilijk beoordelen, maar ik zie geen enkele reden waarom dit niet 'top' zou zijn. Vandaar "slechts"een 7 Kwaliteit en nazorg kan ik nu nog niet beoordelen, ze liggen er twee dagen (*_*). Maar ook daar voorzie ik geen problemen. Puike communicatie, prima werk. En snel ook!!
Na een aanvraag via internet, tekening van het dak en de panelen waren ingetekend Er werd mij gebeld en gevraagd of het één en ander wel klopte Omdat ik 10 panelen wilde aanschaffen het aanbevolen werd om ongeveer 0.50 cm van de dakrand te blijven. Ik heb gekozen voor het systeem 2 in 1 waardoor ik dichter tegen de rand aan kon werken. En ook de garantie van 10 jaar voor de omvormer en de prijs was voor mij van doorslaggevend om met 365 Zon in zee te gaan Duidelijke beschrijving van de aansluiting en de communicatie is als prettig ervaren. Afspraak van levering juiste tijd.
Snelle levering prettige medewerkers
Snelle levering cq plaatsing, mooie panelen.
Ik ben zeer positief over de gehele afhandeling door 365 zon bv
Prima installatie, kast en bedrading netjes weggewerkt en een praktisch nieuwe meterkast op de koop toe. Let the sun shine in!
Prima communicatie, snelle reacties. Op tijd geleverd en geïnstalleerd. Afspraken worden nagekomen. Prima installatie team. IT ondersteuning is goed, ook tijdens het weekend.
Snelle afhandeling offerte en levering
Goed en snel advies, monteurs denken met je mee over binnenvoeren van de kabels, ook van de coverter naar de meterkast. Alles netjes afgewerkt.
In eerste instantie wat problemen met de installatie van het systeem door 365 zon. Dat kwam enerzijds door mijn lastige, ongelijke dak, de paneelopstelling op het dak (een behoorlijke puzzel) en door de onverwachte uitval van een van de ervaren installateurs van 365 zon. Nadat hierover contact was geweest heeft 365 zon, zonder extra kosten, een externe expert ingehuurd die de installatie prima in orde heeft gemaakt. Het eindresultaat mag er zijn! En dat ook nog eens voor een prima prijs! Aanrader dus.
Keurig alles volgens afspraak afgehandeld. Monteurs uiterst correct en betrouwbaar.
Alles keurig en op tijd afgeleverd.
Ik werd per mail en telefoon zeer klantvriendelijk geholpen. Gemaakte afspraken werden nagekomen en bij problemen werd er in oplossingen gedacht! Als klant zeer tevreden en prima adres voor aankomende klanten!
Netjes,snel en goed geleverd en geplaatst.ikhoop dat de opbrengst ook zo goed is. Over nazorg en garantie kan ik na vier dagen natuurlijk nog niet oordelen maar heb het volste vertrouwen.
mijn ervaring met het bedrijf is goed komen de afspraken na en een scherpe prijs mooi bedrijf
Snelle communicatie, goede aanbieding, kennis goed.
Goedemiddag Martijn, Dankjewel voor je feedback! Wanneer er veel onduidelijkheden zijn over het dak vindt er vooraf een inspectie (schouwing) plaats. Wanneer de situatie duidelijk is wordt de inspectie op de dag van installatie gedaan (meteen vroeg in de ochtend). Alle details worden voordat de monteurs aan de slag gaan doorgesproken. Bedankt voor je terugkoppeling over het veilig werken. Veilig werken op hoogte vinden wij erg belangrijk. Ik koppel dit terug naar de monteurs die bij jullie zijn geweest. Ik wens je veel plezier toe van de zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Lars Buuts - 365zon
Duidelijke en zakelijke communicatie. De aktie met BTW terugvordering via 365Zon was voor mij doorslaggevend !!
Na plaatsen van de opdracht werden de panelen snel geplaatst door vakkundige monteurs met kennis van zaken. Toen ik een week na plaatsing vroeg om KwH meter om de opbrengst van de panelen te kunnen bijhouden, werd deze kosteloos geplaatst. Ik kan 365zon daarom aan iedereen aanbevelen.
Goede service, snelle communicatie! Geen moeilijk gedoe, goede adviezen, erg flexibel in wijzigingen en dergelijke.