Monteurs denken mee met de klant.
Alle afspraken nagekomen. Prima uitleg en advies. Reëel aanbod en berekeningen. Alles te volgen via Portal online indien mee besteld.
Via de mail is de bestelling goed geregeld. Wel lukte het me niet om de betaling via de website te regelen ,maar met een mail hierover is het toch vlot in orde gekomen en de bestelling werd na 3 dagen op tijd afgeleverd.
Prettige mensen om mee te werken, zowel qua advies, planning als uitvoering. Steeds werd de tijd genomen en werden mijn vragen met geduld beantwoord.
Goede service en communicatie. Nette indtallateurs die ruime kennis van zaken hebben. De redden voor de 4x 9's over 365Zon is dat is daar nog geen ervaring mee heb en prijs kan altijd lager maar is wel heel goed.
Goede en snelle levering en installatie. Communicatie met 365zon is uitstekend. Installateurs beleefd, netjes en vriendelijk.
goed bereikbaar, zeer aardige instelateurs.
Zonnepanelen netjes en snel geïnstalleerd. Installateurs zijn vakmensen. Materiaal ziet er super uit. Betrouwbaarheid van 365zon.nl
Kwaliteit- Zeer goede monteurs- Oplossings gericht
Heb drie offertes gevraagd. Deze kwam gewoon het beste uit de bus, zowel qua advies als prijs.
Zeer netjes geïnstalleerd. Goed overleg over de plaats op het dak waar de panelen moesten komen. Alleen maar positieve ervaringen gehad.
Zeer te vrede over de zaken die tot nu toe zijn afgesproken. Nazorg en garantie is nog niets over te zeggen, want de zonnepanelen zijn pas op 31 januari 2014 geplaast.
netjes geinstalleerd
Met heel weinig moeite is door 365 zon het geheel geleverd en geinstaleerd. Dit geheel volgens afspraak. Ik heb mij niet laten adviseren door 365zon wat ik wist wat ik wilde. Dus ook geen beoordeling. Ten aanzien vaqn nazorg en garantie kan ik nu nog geen oordeel vellen. Kom daar maar op terug als de garantie periode voorbij is.
De montage is door heel aardige en vakkundige mensen gemonteerd.
Zonnepanelen systeem vlot geïnstalleerd. Deskundige en vriendelijke installateur. Ook zonder aanbetaling leveren is mij goed bevallen. Daardoor geen zorgen of twijfels gehad over de betrouwbaarheid van 365zon.nl
Prima communicatie ook na plaatsing panelen. Netjes en snel gewerkt
Prima installatie en nakomen afspraken. Monteurs prima vaklui weten waarover ze het hebben.
Super netjes behandeld! Goede afspraken gemaakt, en goed nagekomen. We zijn echt tevreden, en raden jullie zeker bij anderen aan.
Pas gisteren geïnstalleerd; geen oordeel nog over de performance van het systeem. Maar van eerste contact tot oplevering zeer positief over communicatie, deskundigheid en levering op de afgesproken dag. Het weer was geen spelbreker. Positief punt: betrokken, enthousiaste medewerkers/installateurs met veel inhoudelijke en praktische kennis.
Goede kennis en communicatie. Vriendelijke monteurs. Werken hard.
Goed in voorlichting, nakomen afspraken, klantgericht personeel
Erg tevreden over de prijs en kwaliteit . Netjes achteraf betalen . Installateurs leuke gasten werken netjes en laten geen troep achter . We hebben de dunne zwarte glaspanelen en ziet er super uit .