goede service, goed behandeld

Monteurs denken mee met de klant.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geef vooraf aan hoe kabels door dak gevoerd gaan worden, zodat klant inspraak heeft. De klant kent zijn huis en mogelijke doorvoerpunten soms al wel.

perfect, zeker aan te bevelen

Alle afspraken nagekomen. Prima uitleg en advies. Reëel aanbod en berekeningen. Alles te volgen via Portal online indien mee besteld.

• Tips/ verbeterpunten: Momenteel geen

goede service, goed behandeld

Via de mail is de bestelling goed geregeld. Wel lukte het me niet om de betaling via de website te regelen ,maar met een mail hierover is het toch vlot in orde gekomen en de bestelling werd na 3 dagen op tijd afgeleverd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: werkt de website voor de betalingen?

goede service, goed behandeld

Prettige mensen om mee te werken, zowel qua advies, planning als uitvoering. Steeds werd de tijd genomen en werden mijn vragen met geduld beantwoord.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik ben nog benieuwd naar de nazorg, m.n. wat jullie beloven te doen rond belastingregelingen. Wat dat betreft komt de enquête wel een beetje vroeg. Hoewel er netjes is gewerkt, vond ik het jammer dat de buiten aanrecht vuil achterbleef en dat bij het boren door een balk heen, een flinke splinter afbrak en ook zo bleef zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en communicatie. Nette indtallateurs die ruime kennis van zaken hebben. De redden voor de 4x 9's over 365Zon is dat is daar nog geen ervaring mee heb en prijs kan altijd lager maar is wel heel goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede en snelle levering en installatie. Communicatie met 365zon is uitstekend. Installateurs beleefd, netjes en vriendelijk.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen dakpannen meer laten vallen.

goede service, goed behandeld

goed bereikbaar, zeer aardige instelateurs.

goede service, goed behandeld

Zonnepanelen netjes en snel geïnstalleerd. Installateurs zijn vakmensen. Materiaal ziet er super uit. Betrouwbaarheid van 365zon.nl

Kwaliteit- Zeer goede monteurs- Oplossings gericht

• Tips/ verbeterpunten: Beter communiceren

goede service, goed behandeld

Heb drie offertes gevraagd. Deze kwam gewoon het beste uit de bus, zowel qua advies als prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer netjes geïnstalleerd. Goed overleg over de plaats op het dak waar de panelen moesten komen. Alleen maar positieve ervaringen gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer te vrede over de zaken die tot nu toe zijn afgesproken. Nazorg en garantie is nog niets over te zeggen, want de zonnepanelen zijn pas op 31 januari 2014 geplaast.

netjes geinstalleerd

goede service, goed behandeld

Met heel weinig moeite is door 365 zon het geheel geleverd en geinstaleerd. Dit geheel volgens afspraak. Ik heb mij niet laten adviseren door 365zon wat ik wist wat ik wilde. Dus ook geen beoordeling. Ten aanzien vaqn nazorg en garantie kan ik nu nog geen oordeel vellen. Kom daar maar op terug als de garantie periode voorbij is.

goede service, goed behandeld

De montage is door heel aardige en vakkundige mensen gemonteerd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zorgen dat de aanvoer van materiaal compleet is.

goede service, goed behandeld

Zonnepanelen systeem vlot geïnstalleerd. Deskundige en vriendelijke installateur. Ook zonder aanbetaling leveren is mij goed bevallen. Daardoor geen zorgen of twijfels gehad over de betrouwbaarheid van 365zon.nl

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Telefonisch gemaakte afspraak over installatie bevestigen via email of post. Datum klopte maar het tijdstip van aanvang werkzaamheden was 2 uur later dan afgesproken. Heb daarom gebeld of de afspraak door ging. Het is beter om een vertraging telefonisch te melden.

goede service, goed behandeld

Prima communicatie ook na plaatsing panelen. Netjes en snel gewerkt

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Veiligheid bij uitvoeren van werk borgen. (Arbo goedgekeurde trap gebruiken. Liftje meteen meenemen en gebruiken zonder dat klant dit aan moet geven. Aansluiten standaardiseren bij alle ploegen. (aarding wel/niet)

goede service, goed behandeld

Prima installatie en nakomen afspraken. Monteurs prima vaklui weten waarover ze het hebben.

goede service, goed behandeld

Super netjes behandeld! Goede afspraken gemaakt, en goed nagekomen. We zijn echt tevreden, en raden jullie zeker bij anderen aan.

goede service, goed behandeld

Pas gisteren geïnstalleerd; geen oordeel nog over de performance van het systeem. Maar van eerste contact tot oplevering zeer positief over communicatie, deskundigheid en levering op de afgesproken dag. Het weer was geen spelbreker. Positief punt: betrokken, enthousiaste medewerkers/installateurs met veel inhoudelijke en praktische kennis.

• Betrouwbaarheid
  • Snelheid en levertijd N.v.t.
  • Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: check de informatie op de panelen zelf met die in de offerte en geef uitleg over ev. verschillen

goede service, goed behandeld

Goede kennis en communicatie. Vriendelijke monteurs. Werken hard.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen. Ook het issue met de vrachtwagen die niet op tijd was en even onvindbaar is prima opgelost met een terugkomdag op hele korte termijn voor montage van de rest van de panelen.

goede service, goed behandeld

Goed in voorlichting, nakomen afspraken, klantgericht personeel

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Geen.

goede service, goed behandeld

Erg tevreden over de prijs en kwaliteit . Netjes achteraf betalen . Installateurs leuke gasten werken netjes en laten geen troep achter . We hebben de dunne zwarte glaspanelen en ziet er super uit .

• Tips/ verbeterpunten: Geen

Spaarpot Oost 22 C