perfect, zeker aan te bevelen

Snel en netjes geïnstalleerd. 3 medewerkers van Zon365, 9 panelen en electra in ongeveer 3,5 uur geïnstalleerd. Met droog weer begonnen, en in hevige regen gewoon alles afgemaakt. Perfect. Nazorg/Garantie is nu nog niets over te zeggen. (Ook bij een huurwoning is het de moeite waard om eens te informeren bij een Woningstichting wat de mogelijkheden zijn!)

goede service, goed behandeld

Zeer kundig.werken netjes en overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Heb goede ervaring met 365zon, kan niet anders zeggen. Duidelijke informatie gekregen op mijn vragen, prijs was uitstekend en alles snel geleverd. Monteurs (3 man ) hebben hun werk uitstekend gedaan, 6 panelen en omvormer in klein middagje geinstalleerd. Nu 5 dagen op het dak, 3 dagen goed zon en al 25Kw opgewekt. Ik raad het U aan.

• Tips/ verbeterpunten: Niet gevonden

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede afwikkeling van de opdracht voor DHZ. Goede prijs voor de kwaliteit van de producten. Prima service. Hartelijk bedankt.

goede service, goed behandeld

Positieve indruk vanaf eerste moment dat ik contact opnam met 365zon. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Ook verhalen en tevredenheid van buurman die zonnepanelen heeft van 365zon werden bevestigd. Bedrijf komt betrouwbaar over.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Zorg voor een goede en duidelijke uitleg (nazorg) van de omvormers en computer (portal). Dit is niet tot onze tevredenheid gebeurd.

goede service, goed behandeld

De monteurs waren zeer vakkundige nette jongemannen die op een zeer gedreven wijze hun werk uitoefenen. De installatie van de panelen als ook de bekabeling is met de grootste zorgvuldigheid op een keurige manier aangelegd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De Wifi monitoring is wel geïnstalleerd maar niet geactiveerd dit is wat mij betreft een minpunt want mij lukt het niet omdat ik daar geen vaardigheid in heb. Ik ben dus nu in het bezit van zonnepanelen met twee monitors die ik niet kan uitlezen.

perfect, zeker aan te bevelen

Na eerst meegedaan te hebben met de collectieve inkoop via de vereniging eigen huis nu besloten om via 365zon op een overgeble-ven stuk dak alsnog ook zonnepanelen te laten leggen. Hierdoor goed vergelijkingsmateriaal met de eerdere installateur en hierbij steekt 365zon er met kop en schouders bovenuit. Er is zelfs een verbetering aangebracht in de meterkast voor de aansluiting van de eerder aangeschafte zonnepanelen. 365zon is absoluut aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

Het nakomen van afspraken,en goed advies. Installateurs waren vakbekwaam en vriendelijk. we zijn super tevreden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik heb geen verbeterpunten kunnen ontdekken,ben zelf bij de instalatie geweest.

Vlotte afwerking

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Mogelijkheid om de platen precies gelijk te leggen. Nu is er een klein hoogteverschil

goede service, goed behandeld

dmv snel en goed overleg een nette installatie aangelegd, zijn zeer tevreden tot zover, laat nu de zon maar schijnen !

goede service, goed behandeld

Deskundig, klantgericht, vriendelijk, vertrouwenwekkend, concurrerend.

goede service, goed behandeld

Bijzonder prettige samenwerking en snelle accurate service. Goed bereikbaar. 365 Zon doet wat ze beloven. Zorgvuldige communicatie. ook heel prettig dat alles op maat kan en dat er naar eigen wensen geluisterd wordt. Er is veel mogelijk. Er wordt netjes gewerkt.

goede service, goed behandeld

Installatie vlekkeloos verlopen alleen mis ik de wifi aansluiting.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Goede communicatie, meteen scherpe offerte, nakomen afspraken, goed advies.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Aandachtspunt: Datum in omvormer was nog niet ingesteld.

goede service, goed behandeld

Even bellen enkele dagen voordat begonnen wordt met de montage omdat de eerste afspraak door planning 4 weken van te voren is gemaakt

goede service, goed behandeld

Beste prijs-opbrengst verhouding met kortste terugverdientijd (heb veel offertes aangevraagd). Nette hard werkende installateurs.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Gepland was installatie in 1 hele dag met uitloop van volgende dag. Dit bleek veel te optimistisch. Uiteindelijk nam het 2,5 dagen in beslag. Gelukkig leidde dit niet tot moeilijkheden.

goede service, goed behandeld

Ik werd heel snel geholpen. Vriendelijk. De prijs was scherp. De toelichting op de offerte was prima. De installateurs waren bekwame personen. We zijn tevreden

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Vooraf een foto maken met planning van de panelen op het dak is voor de installateurs gemakkelijker.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Alles is vakkundig en netjes afgewerkt. Vriendelijk personeel. De zonnepanelen zijn 2 dagen geleden geplaatst, Tot nu toe zijn wij heel tevreden. Ik hoop dat de nazorg ook goed is maar daar kan ik nu nog niet over oordelen.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Wij hebben ook wifi op de omvormer, alleen konden de installateurs ons hier niet verder mee helpen, heb mailtje gestuurd naar 365 zon voor verdere informatie , hoop op een snelle reactie.

goede service, goed behandeld

Wat je afspreekt is wat je krijgt. Ze denken met je mee. Installateurs werken netjes.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik zou het niet weten!

Vakkundig, klantvriendelijk

• Tips/ verbeterpunten: zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Fris en jong bedrijf. duidelijke website. eenvoudige complete en duidelijke offerte. Afspraken goed nagekomen. Solar bears mooi systeem. btw teruggave wordt verzorgd (kost bij anderen belachelijke bedragen) snelle communicatie via mail

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: installateurs beter informeren over situatie van het dak, hoogte van het dak bijvoorbeeld en hoe je met de kabels van het dak en in een meterkast moet komen. Dit wordt nu pas na aankomst bepaald. Bij mij ging dit goed omdat ik dit al met andere gegadigden hd doorgenomen maar dit kan behoorlijk fout gaan als je geen reserve groep hebt bijvoorbeeld. ander type omvormer geleverd dan aangeboden, blijkt achteraf niet schadelijk, maar is niet handig natuurlijk.

goede service, goed behandeld

De installatie van de panelen op het hoge dak (12 m) is ten opzichte van ons goed verlopen. Ruim binnen de door ons verwachte tijd. De formule van een plaatselijke installateur aangevuld met een specialist van 365zon uit Geldrop heeft heel goed gewerkt. De telefonische assistentie vanuit Geldrop is steeds efficient en snel geweest.

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant

goede service, goed behandeld

prettige communicatie, snelle levering.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Plak schuimpjes voor solarbear beugels ontbraken. Opgelost met mossrubber. Installatiehandleiding niet volledig/correct: Volgens handleiding moest ik twee strings van elk 3 panelen maken. Dit geeft echter slechts 90 Volt DC spanning en daarbij gaat de omvormer niet aan (inschakelspanning 120 volt voor trannergy 1800). Alsnog 1 string van 6 panelen ervan gemaakt ( dit werkte meteen). Vervelend dat ik alle kabels al getrokken had en er 2 weer uit kon halen + weer het dak op moest om de boel anders aan te sluiten. Neem dit op in de handleiding aub.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop