goede service, goed behandeld

Snel , en nadat ik aangaf dat ik de volgende afspraak voor het werk af te maken wel erg lang vond duren ! Werd ik de volgende dag gebeld met de mededeling dat er een snellere termijn was gevonden ! En zo hoort het ook want in de doos leveren de panelen niets op !

• Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: Meer reclame ter plaatse maken als er word gewerkt , want veel mensen zijn nieuwsgierig ! Visite kaartjes in de auto's leggen !

perfect, zeker aan te bevelen

Alles wordt keurig netjes geplaatst en naderhand weer opgeruimd.

goede service, goed behandeld

Goed advies, duidelijke uitleg. Het plaatsen van omvormer wordt goed doordacht. Zeker in ons geval waar het om een jaren 40/50 huis betreft, waar de indeling niet altijd logisch is. Personeel keurig en beleefd/ vriendelijk. Alles wordt. netjes opgeruimd. Garantie en service achteraf is nog niet te beoordelen, maar hier twijfel ik niet aan dat dat ook in orde zal zijn.

goede service, goed behandeld

communicatie via de mail altijd snel beantwoord. afspraken netjes aangegeven en nagekomen. De monteurs waren nette beleefde jongens, die netjes op tijd waren, afspraken nakwamen. en heel hard werkten, weinig pauze namen. ze hebben ook alles weer netjes opgeruimd en keurig achtergelaten.

goede service, goed behandeld

Snelle levering en plaatsing. Installateurs zijn vriendelijk en deskundig

• Ik ben: een zakelijke klant
  • Tips/ verbeterpunten: Beter inspelen (informatievoorziening) op de kleine zakelijke klant. (ZZP)

goede service, goed behandeld

Het werk werd op een prettige, efficiënte wijze netjes uitgevoerd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Het zou prettig zijn als je vooraf weet waar erin huis allemaal gewerkt wordt. Door alvast ruimte te maken, kun je dan voor zorgen dat deze ruimtes goed bereikbaar zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Betere info over de garantie aspecten van de verschillende onderdelen. Over nazorg is in het geheel niet gecommuniceerd, welke zijn de mogelijkheden bijv. periodieke nacontrole's ect. Is dit nu wel of niet belangrijk?

Installatie netjes uitgevoerd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Overleg met klant omtrent plaatsing panelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Snel en vriendelijk geholpen. Betrouwbaarheid en nazorg zal nog moeten blijken. Vooralsnog wel hoog ingeschat!

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Meer vooraf info over nadelen glazen panelen nu blijkt dat de productie toch wat lager ia dan verwacht.

goede service, goed behandeld

Telefonische (mail) afspraken netjes nagekomen.

goede service, goed behandeld

Plaatsing omvormer in huis in zeer goed overleg. Installateurs zijn vriendelijk en werken netjes. Omgang met de monteurs in goede verstandhouding

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Communicatie over het aantal panelen, het hoe en waarom ze gelegd zijn zoals ze gelegd mag iets beter. Dit geld in ieder geval voor mij als geïnteresseerde!.

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer content over het totaal plaatje.

Direct en zonder poeha

• Tips/ verbeterpunten: Afleveringen en logestiek

goede service, goed behandeld

Het prettige contact per telefoon, email en persoonlijk en de vlotte afspraken die prima zijn nagekomen maken dat ik dit bedrijf kan aanbevelen. Ook door de service en behulpzaamheid die ik heb mogen ervaren. Compliment.

voldoende, een redelijke ervaring

aanbeveling 365?!?; ligt aan toekomst. op zich ben ik niet ontevreden.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: ik wist niet dat ik mij moest aanmelden bij de netwerkbeheerder, kwam ik toevallig achter; advies: dit aan klant doorgeven. ik heb altijd aangenomen dat het totaal opgewekte energie gesaldeerd zou worden; het blijkt dat piek energie met piek energie wordt verrekend en dal met dal; resultaat: qua dalverbruik tekort, piek overschot, beter is het om 1 meter te hebben voor tot verbruik.

goede service, goed behandeld

Montageploeg (3 personen) werkt zeer netjes en ruimen alles op. Er is goed overleg met de klant waar de zonnepanelen op het dak geplaatst moeten worden. Aanpassen meterkast en plaatsen van stroomleidingen is zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden over deze ploeg.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Tip: daken die niet vlak zijn, in hoogte verstelbare daksteunen gebruiken. Het is jammer dat zonnepanelen niet helemaal vlak liggen.

goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste moment was het contact professioneel, aangenaam en bijzonder snel. De adviezen sloten helemaal aan met mn eigen onderzoek, De samenwerking met de consumentenboek bevestigde mijn goede gevoel. De installatie was zoals afgesproken en ook hier vriendelijke en aangename mensen, die hun werk duidelijk met plezier doen. Niet zomaar handelen, maar samen met de klant meedenken Wat ons betreft is een compliment voor de gehele organisatie op z'n plaats

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Het aantal panelen tellen voordat je vanuit de zaak naar de klant vertrekt. Overigens ter plekke en vanuit kantoor prima opgelost Jammer dat de volgende dag de collega de installatie materialen vergeten was. Maar gezien de meer dan prima zorgen zijn wij deze voor jullie zelf vervelende zaken al lang vergeten Voor ons is het geen moment lastig geweest

goede service, goed behandeld

very felxible in doing business

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: we did not get any technical books. why?

goede service, goed behandeld

Correcte- en zakelijke afhandeling. goede aanbieding, service met BTW retour. Heldere en begrijpelijke informatie over de installatie en mogelijke montage. Prima personeel: vriendelijk en beleefd, keurige afwerking.geen rommel achtergelaten. Snelle montage ! team is goed op elkaar ingespeeld.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Gewoon zó doorgaan zou ik zeggen, je hebt een mooi en goed bedrijf !

goede service, goed behandeld

Prettige snelle communicatie, Montage mensen, goed op elkaar afgestemd, harde werkers, beleefd en gezellig! Pluspunt, afvoer restafval, keurig geregeld.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ga zo door,als de BTW afhandeling ook goed verloopt zijn wij tot nu toe dik tevreden.

goede service, goed behandeld

Wij zijn op een bijzonder plezierige en deskundige wijze geholpen, zowel door het kantoor als door de installateurs. Je weet direct waar je aan toe bent en op vragen wordt snel en adequaat geantwoord. De installateurs kwamen op het afgesproken tijdstip (ondanks dat een van hen de avond ervoor nog het kampioensfeest van Ajax had meegemaakt). Over garantie en nazorg valt nog niets te zeggen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Snel en netjes geïnstalleerd. 3 medewerkers van Zon365, 9 panelen en electra in ongeveer 3,5 uur geïnstalleerd. Met droog weer begonnen, en in hevige regen gewoon alles afgemaakt. Perfect. Nazorg/Garantie is nu nog niets over te zeggen. (Ook bij een huurwoning is het de moeite waard om eens te informeren bij een Woningstichting wat de mogelijkheden zijn!)

goede service, goed behandeld

Zeer kundig.werken netjes en overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Heb goede ervaring met 365zon, kan niet anders zeggen. Duidelijke informatie gekregen op mijn vragen, prijs was uitstekend en alles snel geleverd. Monteurs (3 man ) hebben hun werk uitstekend gedaan, 6 panelen en omvormer in klein middagje geinstalleerd. Nu 5 dagen op het dak, 3 dagen goed zon en al 25Kw opgewekt. Ik raad het U aan.

• Tips/ verbeterpunten: Niet gevonden

Spaarpot Oost 22 C