Snel , en nadat ik aangaf dat ik de volgende afspraak voor het werk af te maken wel erg lang vond duren ! Werd ik de volgende dag gebeld met de mededeling dat er een snellere termijn was gevonden ! En zo hoort het ook want in de doos leveren de panelen niets op !
Alles wordt keurig netjes geplaatst en naderhand weer opgeruimd.
Goed advies, duidelijke uitleg. Het plaatsen van omvormer wordt goed doordacht. Zeker in ons geval waar het om een jaren 40/50 huis betreft, waar de indeling niet altijd logisch is. Personeel keurig en beleefd/ vriendelijk. Alles wordt. netjes opgeruimd. Garantie en service achteraf is nog niet te beoordelen, maar hier twijfel ik niet aan dat dat ook in orde zal zijn.
communicatie via de mail altijd snel beantwoord. afspraken netjes aangegeven en nagekomen. De monteurs waren nette beleefde jongens, die netjes op tijd waren, afspraken nakwamen. en heel hard werkten, weinig pauze namen. ze hebben ook alles weer netjes opgeruimd en keurig achtergelaten.
Snelle levering en plaatsing. Installateurs zijn vriendelijk en deskundig
Het werk werd op een prettige, efficiënte wijze netjes uitgevoerd.
Betere info over de garantie aspecten van de verschillende onderdelen. Over nazorg is in het geheel niet gecommuniceerd, welke zijn de mogelijkheden bijv. periodieke nacontrole's ect. Is dit nu wel of niet belangrijk?
Installatie netjes uitgevoerd.
Snel en vriendelijk geholpen. Betrouwbaarheid en nazorg zal nog moeten blijken. Vooralsnog wel hoog ingeschat!
Telefonische (mail) afspraken netjes nagekomen.
Plaatsing omvormer in huis in zeer goed overleg. Installateurs zijn vriendelijk en werken netjes. Omgang met de monteurs in goede verstandhouding
Ik ben zeer content over het totaal plaatje.
Direct en zonder poeha
Het prettige contact per telefoon, email en persoonlijk en de vlotte afspraken die prima zijn nagekomen maken dat ik dit bedrijf kan aanbevelen. Ook door de service en behulpzaamheid die ik heb mogen ervaren. Compliment.
aanbeveling 365?!?; ligt aan toekomst. op zich ben ik niet ontevreden.
Dag Onno, Bedankt voor je feedback. Door jezelf aan te melden via www.energieleveren.nl worden automatisch je netbeheerder en energieleverancier op de hoogte gebracht. Je kan prima alle opgewerkte energie salderen met een dubbele meter. Enige dat je even moet doen is je energieleverancier vragen om je over te zetten op een enkeltarief. Dit is een administratieve handeling en kan direct worden uitgevoerd door je energieleverancier. De meter hoeft hiervoor niet vervangen te worden. Zeer waarschijnlijk ben je daarmee ook nog een stuk voordelig uit. De piek en dal tarieven zitten tegenwoordig heel erg dicht bij elkaar. Succes! Als ik ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag. Vriendelijke groet, Lars Buuts
Montageploeg (3 personen) werkt zeer netjes en ruimen alles op. Er is goed overleg met de klant waar de zonnepanelen op het dak geplaatst moeten worden. Aanpassen meterkast en plaatsen van stroomleidingen is zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden over deze ploeg.
Vanaf het eerste moment was het contact professioneel, aangenaam en bijzonder snel. De adviezen sloten helemaal aan met mn eigen onderzoek, De samenwerking met de consumentenboek bevestigde mijn goede gevoel. De installatie was zoals afgesproken en ook hier vriendelijke en aangename mensen, die hun werk duidelijk met plezier doen. Niet zomaar handelen, maar samen met de klant meedenken Wat ons betreft is een compliment voor de gehele organisatie op z'n plaats
very felxible in doing business
Correcte- en zakelijke afhandeling. goede aanbieding, service met BTW retour. Heldere en begrijpelijke informatie over de installatie en mogelijke montage. Prima personeel: vriendelijk en beleefd, keurige afwerking.geen rommel achtergelaten. Snelle montage ! team is goed op elkaar ingespeeld.
Prettige snelle communicatie, Montage mensen, goed op elkaar afgestemd, harde werkers, beleefd en gezellig! Pluspunt, afvoer restafval, keurig geregeld.
Wij zijn op een bijzonder plezierige en deskundige wijze geholpen, zowel door het kantoor als door de installateurs. Je weet direct waar je aan toe bent en op vragen wordt snel en adequaat geantwoord. De installateurs kwamen op het afgesproken tijdstip (ondanks dat een van hen de avond ervoor nog het kampioensfeest van Ajax had meegemaakt). Over garantie en nazorg valt nog niets te zeggen.
Snel en netjes geïnstalleerd. 3 medewerkers van Zon365, 9 panelen en electra in ongeveer 3,5 uur geïnstalleerd. Met droog weer begonnen, en in hevige regen gewoon alles afgemaakt. Perfect. Nazorg/Garantie is nu nog niets over te zeggen. (Ook bij een huurwoning is het de moeite waard om eens te informeren bij een Woningstichting wat de mogelijkheden zijn!)
Zeer kundig.werken netjes en overzichtelijk
Heb goede ervaring met 365zon, kan niet anders zeggen. Duidelijke informatie gekregen op mijn vragen, prijs was uitstekend en alles snel geleverd. Monteurs (3 man ) hebben hun werk uitstekend gedaan, 6 panelen en omvormer in klein middagje geinstalleerd. Nu 5 dagen op het dak, 3 dagen goed zon en al 25Kw opgewekt. Ik raad het U aan.