voldoende, een redelijke ervaring

Snelle levering tegen een gunstige prijs

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De adviseur inschakelen is overbodig Het door hem bekeken aantal panelen kwam helemaal niet uit waardoor we 4 panelen minder konden laten installeren. Deze extra kosten kun je dus vermijden.

Alles is goed gegaan

net en snel werk

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik vind het vreemd, dat pas na het werk (of op de dag zelf) de mail komt waarbij de pdf van de ‘instructie BTW terug vorderen’ gemaild wordt. Hierdoor moet men eigenlijk een beetje met de datum smokkelen, omdat de aanvraag BTW-nummer vóór de factuurdatum gedaan moet worden. Waarom niet direct na het aanvaarden van de offerte, dan heeft men ook nog wat tijd om alles op zijn gemak te bestuderen. Ik heb dit bericht ook via de mail naar Arjan verzonden op 13-07, maar daar is tot nog toe niet op gereageerd. Niet zo netjes. Met vriendelijke groet H.W. van der Schoor

SNELLE VAKKUNDIGE LEVERING VAN AANBIEDING EN UITVOERING

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Er tekent zicht enig kleurverschil af in de ( donkerdere ) panelen onderling; lijkt op gebruik van twee verschillende productiegangen?

goede service, goed behandeld

Vanuit energieproject in onze woonplaats was voor 365Zon gekozen.(kwaliteit en prijs). Na akkoord offerte was er snelle levering en installatie. Schouwing voorafgaand aan de installatie vond niet plaats. Mijn contact met het bedrijf verliep prettig: vaste contactpersonen die ook tips en adviezen gaven. De 3 monteurs werkten netjes met overleg hoe ik de bedrading wilde hebben en zij overleggen met de klant over de positie van de omvormer en de route van de bedrading. Prettig is dat men maatwerk levert zodat bij installatie bekeken werd of er 10 of 11 panelen geplaatst konden worden. Wifi monitoring werd ingesteld en uitgelegd. Nazorg/ garantie: met nog enkele vragen kon ik telefonisch terecht bij het bedrijf.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Minpuntje vind ik dat de bedrading van panelen naar omvormer buiten los op het plat dak werd gelegd. Binnen werd wel keurig via pvc-buizen geleid.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig in contact en communicatie. Vriendelijk en voorkomend.Het geheel ziet er verzorgd uit.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Tip! Ga zo door.!

goede service, goed behandeld

Na pech met de bus is de installatie tot onze tevredenheid uitgevoerd

goede service, goed behandeld

Goede en prettige werkwijze door adviseurs en monteurs!

goede service, goed behandeld

correcte afwerking van de installateurs netjes in de omgang- vriendelijke uitstraling- na een melding van een waterlekje werd de zelfde dag nog opgelost-zeer klantvriendelijk.en een luisterend oor .

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: bereikbaarheid trannergy wb.uitlezen van stroomopbrengst in 1 week tijd al enkele keren uitgevallen

goede service, goed behandeld

Na veel ondezoek te hebben gedaan op het internet, ben ik uitgekomen bij 365zon. Een klein bedrijf qua personeel, maar een groot bedrijf qua kennis en vakmanschap. Bart en Mart hebben het pv systeem snel en goed geinstalleerd. Ben er zeer tevreden mee, mede omdat ik gekozen heb voor het syteem van Solar met hun optimizers.

perfect, zeker aan te bevelen

Vragen via mail worden zelfde dag beantwoord. Antwoorden zijn to the point en er wordt niet geprobeerd je extra apparatuur te verkopen. Installateurs zijn stipt op tijd, zijn beleefd en werken snel en vakkundig. Binnen vijf uur is de installatie afgerond. De afgelopen dagen loop ik regelmatig naar de meterkast om de meter achteruit te zien hollen. Aanrader.

voldoende, een redelijke ervaring

Technisch bekwame monteurs. BTW teruggave goed geregeld

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Ik zou gebruikerinstructies bij oplevering, prettig gevonden hebben. Misschien is dit erbij ingeschoten, doordat de installatiewerkzaamheden meer tijd gekost hebben dan gepland. Nu blijf ik met een aantal vragen zitten zoals: - Ik mis een gebruiksaanwijzing voor de Youless WiFi monitor. - Kun je met de Youless WiFi monitor alle grootheden, die de Trannergy omvormer op het display laat zien, uitlezen? Zoals de momentane elektriciteitsproductie, de totaal opgewekte elektrische energie, de gelijkstroom en gelijkspanning per groep. - Ook mis ik het elektrisch schema van de verdeling van de zonnepanelen over de 2 groepen. Dit om te controleren of de gelijkspanningen van de 2 groepen corresponderen met het aantal zonnepanelen per groep. - Hoe kan ik controleren of alle zonnepanelen werken? - Wat te doen bij een storing of stroomuitval?

voldoende, een redelijke ervaring

365zon is een prima bedrijf. Scherpe prijs, nette monteurs en ze komen zeer betrouwbaar over. Op sommige punten heb ik wat lagere cijfers gegeven omdat ze de installatie ondanks de belofte van oplevering in 1 dag, niet op tijd klaar hebben gekregen. Ze hadden pas 3 werkdagen erna tijd om het af te maken. Wel keurig opgelost overigens!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Probeer in de agenda tijd vrij te houden voor uitloop. Een installatie half opleveren, en pas 3 werkdagen erna kunnen afmaken is niet prettig voor de klant. Als je daarbij ook nog eens afspreekt om rond de middag te komen, en je komt om 15.00 aanzetten is dat niet handig. Een telefoontje naar de klant is snel gepleegd.

goede service, goed behandeld

Goed vakmanschap monteurs. scherpe prijs

netjes en acuraat gewerkt

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: een beschadiging aan de laminaat niet doorgegeven niet netjes.

goede service, goed behandeld

Snel, volgens afspraak, prettig contact en goede prijs.

goede service, goed behandeld

De communicatie was goed en alles werd snel geregeld. Ook op vragen werd snel geantwoord. Jongens werkten hard en waren vriendelijk. Over de nazorg en garantie kan ik niets zeggen, want dat heb ik nog niet nodig gehad.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Het had iets beter afgewerkt kunnen worden. Gaten vullen, verankering kabels niet altijd zoals ik het gewild zou hebben. Bij het leiden van de kabels van buiten naar binnen, zou ik altijd een buisje om die kabel doen, in verband met muizen, die zich, vooral in oude huizen, vaak in de spouw bevinden.

goede service, goed behandeld

Snel en kwalitatief goed tijdens offerte en leverstadium.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Van te voren bekijken of installatie zonder problemen uitgevoerd kan worden. Schouwing is bij ons niet gebeurt. Monteurs konden geen haken plaatsen vanwege eterniet platen. Dit heb ik zelf gedaan. Voor de rest graag alle mails en info cq betaling van klant even berichtje terug sturen, ook al is het maar ter bevestiging van ontvangst.

goede service, goed behandeld

De prettige manier van communiceren en de snelheid van antwoorden op vragen naast de goede installateurs zorgt ervoor dat ik dit bedrijf aanraad bij mijn kennissen en vrienden.

perfect, zeker aan te bevelen

Uistekend contact via chat, telefoon en mail. Snelle levering, snelle en nette montage. Monteurs denken mee met netjes wegweken van kabels ed

goede service, goed behandeld

Snelle installatie na goed keuring offerte (binnen een week). Goede advisering over installatie. Goed installatie team. Heb nog geen ervaring van het rendement.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Nog net iets meer zorg besteden aan het opruimen van de gemaakte rommel. Is goed maar kan nog net iets beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf! Altijd opzoek naar oplossingen inplaats van naar problemen! Snel gelegd en netjes afgewerkt! Petje af

• Tips/ verbeterpunten: Geen

voldoende, een redelijke ervaring

monteurs waren netjes , pleegden goed overleg over bijv hoe ik een kabel wilde hebben, letten ook goed op

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: er was van de tevoren een legplan gecommuniceeert. Dit was echter niet doorgegeven aan de monteurs waardoor de panelen bijna verkeert geplaatst waren , gelukkig was t foutje snel hersteld maar is wel een aandachtspuntje

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop