De adviseur heeft goede kennis van zaken. Prima communicatie ( via mail en telefoon). Komt afspraken na. Installatie groep (3 man) waarvan één leerling. Beide anderen hebben goede kennis van zaken. Keurige vlotte installatie.
De communicatie, zowel vooraf (offerte, afpraken, planning) als tijdens de installatie zijn super. Overleg over plaats omvormer, plaats en aantal panelen, aansluiting naar meterkast e.d. De panelen liggen perfect op het dak en het plaatje ziet er mooi uit. Alles na installatie weer netjes opgeruimd en tijd genomen om programma op computer te installeren en uit te leggen. Wij zijn erg tevreden.
Het ging allemaal heel snel en ik ben goed voorgelicht. Jammer dat ze de panelen niet op het dak van de keuken en de bijbouw wilden plaatsen i.v.m. aanwezige eterniet platen onder de pannen. Positief hierbij was wel dat ze me al ter plekke een alternatieve plek hebben aangeboden (afdak achter de garage), waar ze de panelen hebben geplaatst.
over nazorg en garantie kan ik nu nog niets zeggen
Zeer tevreden over het geleverde werk. Betrouwbaarheid en nazorg kan ik pas beoordelen na verloop van tijd. Ben nog in afwachting van het operationeel maken van de Wifi.
uw bedrijf werkt klantgericht, komt de afspraken na
Via google bij 365 zon terecht gekomen. Meteen telefonisch contact opgenomen. Drie weken later functioneren mijn zonnepanelen. BTW zaken regel ik zelf gebruikmakend van de duidelijke informatie van 123 Zon. Omtrent verdere nazorg en garantie kan ik nog niets zeggen. Ik hoop en verwacht eigenlijk dat dit zo blijft.
Snel en adequaat in het voortraject. Klantvriendelijk. Monteurs met kennis van zaken en snelheid van werken. Installatie werkt naar behoren.
Vandaag is de installatie werkend opgeleverd. Monteurs waren keurig op tijd en gingen direct aan het werk. Eerst werd er doorgenomen wat er ging gebeuren en werd mij gevraagd waar ik het liefst de omvormer wilde hebben en hoe ik de kabel het liefst had lopen, erg fijn deze inspraak! Je blijft natuurlijk altijd gebonden aan de mogelijkheden die er zijn bij je voorkeuren. Legplan was bekend dus ook daar geen miscommunicaties. De 3 jongens arriveerde rond 8:15 en waren om 11:45 alweer weg, op naar een volgende klant. De monteur die de omvormer en bekabeling had aangesloten vroeg keurig om een stofzuiger om de gemaakte rotzooi op te ruimen, top! Al het overige afval werd ook door hen meegenomen, netjes hoor. Kreeg toen nog een korte uitleg over de omvormer, de handleiding en het monitoring systeem wat dmv wifi is te volgen. Echt geweldig om te zien wat je installatie aan het opwekken is en hoeveel je dit in kosten bespaard, jammer dat het een bewolkte dag was vandaag. Kortom, 365zon doet gewoon wat ze beloven en maken de reviews van hun klanten meer dan waar. Ik ben blij dat wij voor ze hebben gekozen en gaan ze ook zeker aanraden bij vrienden en familie.
de installateurs waren vakbekwaam en gezellig, de telefonische gesprekken over wat ik zou gaan nemen werden erg goed beantwoord. Men leefde zich helemaal in in mijn situatie,
Snel en goedgeplaatst
Afspraken volledig nakomen
Prettige en deskundige begeleiding
snelle en kundige reactie op vragen in het voortraject nakomen van de gemaakte afspraken vakkundige monteurs goed meedenken over hoe men zo onopvallend mogelijk de bekabeling van de omvormer in de meterkast kon krijgen
De levertijd was bijzonder snel en het plaatsen ging zeer deskundig. Het resultaat na pas 3 dagen is ook heel positief en met het monitorprogramma zijn alle gegevens snel en duidelijk uit te lezen.
Alles netjes en volgens afspraak geleverd. Pas de deur uit zodra alles naar wens van de klant opgeleverd was.
snelle to the point afspraken en opvolging
Snelle en goede levering. Deskundig en goed gelegd.
Topinstallatie. Snel geleverd na de opdracht. Ook na installatie foutje toch snel opgelost.
Een jong energiek bedrijf is zoals ik 365zon zie. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en ze bieden uitstekende waar voor je geld, zoals in de vorm van materiaal als support en nazorg.
gemotiveerde enthousiaste medewerkers goede en scherpe aanbieding nazorg (BTW bv) wordt overgenomen betalen na aflevering
Snelle levering