perfect, zeker aan te bevelen

Goede communicatie. Snel een antwoord bij vragen via de mail. Ik had na de installatie een klein probleem met de meterkast, niets ernstigs. Werd na overleg snel een afspraak gemaakt en deskundig verholpen. Ik heb de panelen nu een, zonnige, week. Over de opbrengst ben ik tevreden. Voor wat betreft de langere termijn kan ik natuurlijk nog geen orders geven.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Een hele kleine opmerking de zwarte kunststof afdekplaatjes op de bouten zitten niet heel stevig vast. E Zijn er nu twee losgesprongen, die ik er overigens zelf weer op gedrukt heb. Hier kunnen de installateurs niets aan doen. Misschien een beetje lijm?

voldoende, een redelijke ervaring

klant op de hoogte brengen van dagdeel of tijd wanneer monteur komt. Monteurs aan klant door laten geven als ze later komen

goede service, goed behandeld

Direct en duidelijke antwoorden op de vragen, geleverde referentie en documentatie

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Bij oplevering veel tijd en aandacht voor de site trannergy.com hoe in te loggen door de monteur. Maar op de vraag hoe dit is uit te lezen op meter in de meterkast, en geen duidelijk antwoord en ook geen informatie of uitleg over aanmelden op de site www.energieleveren.nl. wel staat het op de factuur maar gezien de tijd en aandacht voor de eigen site, zou je mogen verwachten dat ook voor de energieleveren dezelfde aandacht zou moeten worden besteed bij de oplevering. overigens ook bij Liander die ik belde over de meterstanden "vergat" men mij te verwijzen naar energieleveren.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de panelen en de installatie.

goede service, goed behandeld

Ik ben in contact gekomen met 365zon door een plaatselijke zonnepanelenactie via Energiedirect,dit is een onafhankelijk buro voor advies voor zonnepaneleninstallaties, 365zon kwam als beste leverancier uit het onderzoek wat betreft prijs en kwaliteit van een zonnepaneleninstallatie. Op verzoek komt de adviseur ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden zijn en legt duidelijk uit wat de werkzaamheden inhouden . De afspraken worden stipt nagekomen en de monteurs werken netjes,vlot en zij geven duidelijke uitleg over het gebruik van on- line monitoring van de installatie. Ook de nazorg door 365zon is goed ,indien er nog persoonlijke wensen zijn . Ik heb enkel goede ervaringen met 365zon als installatieburo. Pieter van Hal Berkel- Enschot

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: geen.

goede service, goed behandeld

Kon snel geplaatst worden. Toen wifimonitoring het nog niet deed snelle en goede communicatie (hoewel ik de oplossing zelf vond)

• Tips/ verbeterpunten: 1 paneel deels over dakraam gelegd; had anders gekund

Gewoon goed. Ontzorgen!!

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De communicatie mbt teruggave BTW mag beter.

goede service, goed behandeld

Tot nog toe zeer tevreden, maar ze liggen er pas een maand op.

nagekomen zoals afgesproken

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: kwaliteit- prijs verhouding blijvend verbeteren

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Roy is een kundig en zeer klantvriendelijke werknemer. Netjes, Goed in communicatie en hij straalt kennis uit. De snelheid waarmee alle zaken geregeld zijn van offerte tot plaatsing zijn echt een pluspunt! Verder fijn te merken dat de klant koning is en dat er voor oplossingen gezorgd wordt en dat zo ook in de financiën. (korting bij aanleveren klant, na inschattingsfout wb wattage netjes dat er extra korting wordt gegeven om de verkeerde inschatting recht te trekken ipv enkel de minprijs aan te houden.)

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De stagiaire Roel is geen aanwinst voor het bedrijf. Hij toont weinig gedrevenheid en inzet en in communicatie moet hij nog erg veel leren. Uitspraken als "ik ga niet in eigen tijd die kabel verplaatsen" kunnen in onze optiek niet. De klant is koning bij 365zon en dat heeft hij niet begrepen.

goede service, goed behandeld

Zorg dat de bestelwagen alle gereedschap bevat. Twee keer moest ik bijspringen. Het sjouwen van zonnepanelen over het schuine dak was ronduit link.

goede service, goed behandeld

Tot nu toe ben ik met de zonnepanelen en het installatiewerk zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Er is in goed overleg de omvormer geplaatst waarbij na telefonisch contact ook de witte kabelgoot i.p.v. de grijze is gemonteerd. Al met al goed tevreden over de montage van panelen en omvormer. De extra groep zou nog gecontroleerd worden door de hoofd elektra man echter die is niet geweest! Alles is nu werkzaam incl ia monitoring ia laptop.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Gaarne nog de controle van de nieuwe groep aansluiting.

goede service, goed behandeld

Op vragen wordt meteen gereageerd. Gewoon een goede samenwerking

• Tips/ verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

Plezierige,beschaafde en deskundige medewerkers. Er wordt snel en adequaat gewerkt. Staan open voor de wensen van de klant en denken daarbij goed mee.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Afspraak tussen 8.00 en 9.30 uur. Als het dan 9.30 uur wordt is volgens afspraak, maar laat dan de klant, via een telefoontje weten dat het zo laat wordt. Is wel zo plezierig dat te horen!

goede service, goed behandeld

365 zon is een uiterst professioneel bedrijf met zeer vakkundige monteurs. De installatie is in korte tijd geplaatst, en werkte direct goed. De monteurs waren keurig netjes en bereid tot meedenken. Ook hebben ze de uitlees app op de smarthone en op de pc gelijk geïnstalleerd.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: De zonnepanelen zijn op golfplaten gemonteerd, de monteurs hebben gelijk aangegeven dat plaatsen op een golfplaten dak, nooit helemaal strak lukt. Dit is het enige minpunt.

goede service, goed behandeld

Snel en goed. Voor het verdere verloop hoop ik op dezelfde service.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Nog niet kunnen ontdekken het is nog zo kort.

Besproken met Lars

goede service, goed behandeld

snelle communicatie via Email met adviseur, montageteam overlegt goed en werkt goed

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: betere instructie aan de monteur wat betreft Wifi

goede service, goed behandeld

via mijn zoon, u bekend, in contact met u getreden;. installatiekosten meer dan een 1/4 vh totaal budget vind ik hoog. geen ondersteuning in BTW procedure, dat is jammer.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: een stappenplan leveren hoe exact te handelen in BTE verhaal

• Snelheid en levertijd
  • Ik ben: een zakelijke klant

goede service, goed behandeld

Alles in één dag geplaatst door monteurs, die zich nauwelijks tijd gunnen om te pauzeren! 365zon was bovendien bij offerte-vergelijking ook nog eens het voordeligst.

• Ik ben: een particulier
  • Tips/ verbeterpunten: Het inregelen via wifi van de SolarEdge omvormer SE3000-ER moet sneller kunnen.

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop